Omron MC-EP2-E Oorthermometer Hoesjes MC520/521 40 Stuks

Omron MC-EP2-E Oorthermometer Hoesjes MC520/521 40 Stuks

MC-EP2-E
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,82
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

De hoesjes zijn geschikt voor de oorthermometers van Omron Gentle Temp 520/521 en 522. De thermometer hoesjes zijn voor eenmalig gebruik en moeten na gebruik dan ook weggegooid worden voor een optimale Hygiene. 

 

Omron MC-EP2-E oorthermometer hoesjes: Essentieel voor hygiënische metingen

Zorg voor de hoogste hygiënestandaarden met de Omron MC-EP2-E oorthermometer tips, speciaal ontworpen voor gebruik met de Omron Gentle Temp 520/521 en 522 oorthermometers. Deze disposable sondekapjes garanderen dat elke temperatuurmeting op een hygiënische wijze wordt uitgevoerd, essentieel voor het voorkomen van kruisbesmetting tussen verschillende gebruikers. Ideaal voor zowel professioneel gebruik in klinieken en ziekenhuizen als voor thuisgebruik.

Elk pakket bevat 40 sondekapjes, verpakt voor eenmalig gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om altijd een voorraad bij de hand te hebben, zodat je nooit zonder zit. Na elke meting dien je het hoesje te verwijderen en weg te gooien, waardoor je verzekerd bent van een schoon en veilig gebruik elke keer weer.

Kies voor Omron MC-EP2-E oorthermometer tips en ondersteun een gezonde en hygiënische omgeving, of je nu de temperatuur meet van familieleden thuis of patiënten in een medische setting.

Productspecificaties Omron MC-EP2-E oorthermometer tips

  • Merk: Omron
  • Artikelnummer Omron: MC-EP2-E
  • Toesteltype: Oortrechters
  • Inhoud: 40 stuks
  • Kleur: Transparant
Kleur
Wit
Fabrikant
Omron
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Kind
Volwassenen
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
40 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: