Cederroth Eye Wash

Cederroth Oogdouche 235 ml

OOS.50.0410
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 15,13
Inclusief BTW
€ 12,50 excl. BTW
Cederroth Oogdouche in formaat van 235 ml voor eenmalig gebruik.Een persoonlijk oogdouche flacon .........

 

Cederroth Eye Wash kopen - Compacte oogspoeling voor snelle Hulp

Bent u op zoek naar een handige en effectieve oplossing om snel oogspoeling te bieden in geval van ongelukken? Overweeg dan om de Cederroth Eye Wash aan te schaffen. Cederroth Oogdouche in formaat van 235 ml voor eenmalig gebruik.Een persoonlijk oogdouche flacon in zakformaat binnen handbereik er ongelukjes voordoen in bijvoorbeeld de keuken of op de werkplaats. Voorzien van geïntegreerd oogbad met stofbescherming.

Compacte oogspoelfles

De Cederroth Eye Wash is ontworpen voor ultiem gemak. Deze persoonlijke oogdoucheflacon heeft een handzaam formaat en kan comfortabel in uw zak of in de bijbehorende holster worden gedragen. Hierdoor hebt u de oogspoeling altijd snel bij de hand op het moment dat een ongeluk zich voordoet.

Gemakkelijk te hanteren en gebruiken oogdouche

De oogspoeling is voorzien van een ergonomisch oogbad en een royale vloeistofstroom, waardoor het gemakkelijk is om de ogen snel en effectief te spoelen. De flacon is snel en eenvoudig te openen, zelfs met één hand. Dit maakt het mogelijk om direct actie te ondernemen wanneer dat nodig is. Door het kleine formaat fles van 235ml is het gemakkelijk om deze mee te dragen.

Waarom kiezen voor Cederroth?

  1. Deskundigheid in EHBO: Cederroth is een vertrouwd merk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige EHBO-oplossingen. Met de Cederroth Eye Wash kunt u erop vertrouwen dat u de beste zorg biedt.

  2. Effectieve Oogspoeling: De Cederroth Eye Wash biedt een effectieve manier om de ogen snel te spoelen en mogelijke irritaties te verminderen.

  3. Handig voor Gebruik: Het compacte formaat en de gemakkelijke bediening maken deze oogspoeling ideaal voor persoonlijk gebruik en snelle noodsituaties.

Bestel nu uw Cederroth Eye Wash

Zorg voor snelle en effectieve oogspoeling met de Cederroth Eye Wash. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze oogdoucheflacon een waardevolle aanvulling op uw EHBO-uitrusting. Bestel vandaag nog en kies voor de betrouwbaarheid en deskundigheid van Cederroth. Ga voor veiligheid, ga voor zorg, kies voor de Cederroth Eye Wash.

Specificaties Cederroth oogdouche 235 ml

  • Inhoud: 235ml
  • Merk: Cederroth
  • Afmetingen: 6,6 x 16 x 4,5 cm
  • Sodium Chloride 0,9% zoutoplossing

 

Kleur
Groen
Materiaal
Vloeistof
Producttype
Fles
Type
Sodium Chloride 0.9%
Fabrikant
Cederroth
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
235 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: