Calciumgluconaat Gel 30 gr.

Calciumgluconaat Gel 30 gr.

350.1703115
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,29
Inclusief BTW
€ 8,50 excl. BTW

 

Calciumgluconaat kopen? Directe neutralisatie bij fluorstofwaterzuurcontact!

Waarom calciumgluconaat gel gebruiken?

Calciumgluconaat gel is een essentieel middel dat wordt gebruikt voor de directe neutralisatie bij contact met fluorstofwaterzuur. Fluorstofwaterzuur, ook bekend als waterstoffluoride, is een uiterst gevaarlijke chemische stof die ernstige brandwonden kan veroorzaken bij contact met de huid. Calciumgluconaat gel speelt een cruciale rol bij het verzachten van de effecten van deze gevaarlijke stof en het minimaliseren van het risico op verdere schade.

Hoe gebruik ik calciumgluconaat gel?

Het gebruik van calciumgluconaat gel is van vitaal belang in geval van contact met fluorstofwaterzuur: Zorg voor veiligheid: Draag altijd geschikte beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voordat je met de stof werkt. Directe neutralisatie: Als er contact is met fluorstofwaterzuur, breng je onmiddellijk een royale hoeveelheid calciumgluconaat gel aan op de aangetaste huid. Masseer de gel voorzichtig in: Masseer de gel voorzichtig in de huid om een gelijkmatige verdeling te verzekeren. Medische hulp zoeken: Hoewel calciumgluconaat gel kan helpen bij het neutraliseren van de schadelijke effecten van fluorstofwaterzuur, is het van essentieel belang om onmiddellijk medische hulp in te roepen na contact met deze gevaarlijke stof. Blijf rustig: Blijf rustig en vermijd paniek. Het snel aanbrengen van de gel en medische hulp zoeken zijn cruciaal om verdere schade te minimaliseren.

Calciumgluconaat gel: een onmisbaar product in noodsituaties

Calciumgluconaat gel is een onmisbaar product dat niet mag ontbreken in omgevingen waar gewerkt wordt met fluorstofwaterzuur. Het kan van levensbelang zijn in noodsituaties waarbij onmiddellijke neutralisatie essentieel is. Zorg ervoor dat je altijd een goed voorraadje calciumgluconaat gel bij de hand hebt in laboratoria, chemische fabrieken, industriële omgevingen en andere plaatsen waar gewerkt wordt met deze gevaarlijke stof. Met calciumgluconaat gel ben je voorbereid op noodsituaties en kun je snel en effectief handelen bij contact met fluorstofwaterzuur. De gel is gemakkelijk aan te brengen en kan levensreddend zijn bij ongelukken met deze gevaarlijke chemische stof. Calciumgluconaat kopen? Zorg voor je veiligheid en bescherming met deze directe neutralisator bij fluorstofwaterzuurcontact!

Calciumgluconaatgel 2,5% FNA wordt gebruikt als antidotum bij beschadiging van de huid door fluorwaterstof.

Eerste maatregelen na huidcontact door fluorwaterstofzuur:

  • De huid onmiddelijk wassen met stromend water gedurende minstens 10 minuten
  • alle besmette kleding onmiddelijk uittrekken.
  • Calciumgluconaat gel in de huid inmasseren tot de pijn wegtrekt, tussentijd met water afspoelen en nieuwe gel aanbrengen.
  • Ook na het wegtrekken van de pijn de gel-therapie minstens 15 minuten lang aanhouden.
Type
Gel
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: