MAPA Solo 999 High Risk Nitril...

MAPA Solo 999 High Risk Nitril Handschoenen 100 stuks

NP.SOLO999-L
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,87
Inclusief BTW
€ 13,94 excl. BTW
Maat

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 16,87
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 15,18
 

MAPA Solo 999 High Risk Nitril Handschoenen: Maximale Bescherming en Comfort

Bent u op zoek naar veiligheidshandschoenen die uw handen optimaal beschermen zonder in te leveren op comfort? Ontdek dan de kracht van MAPA Solo 999 High Risk Nitril Handschoenen. Deze handschoenen zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen, met specifieke aandacht voor situaties waarin een verhoogd risico bestaat.

Waarom High Risk Handschoenen?

In omgevingen waar de veiligheid van cruciaal belang is, zoals medische faciliteiten, laboratoria en industriële settings, bieden high risk handschoenen essentiële bescherming. Ze zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van situaties met een verhoogd risico op blootstelling aan schadelijke stoffen, chemicaliën of infecties.

Voordelen van MAPA High Risk Handschoenen

 • Krachtige Bescherming: De MAPA Solo 999 handschoenen bieden een ongeëvenaarde bescherming voor uw handen en polsen. Ze voldoen aan de richtlijnen EN-374-3 & EN-374-5 VIRUS, evenals de NORM EN-420, waardoor ze geschikt zijn voor situaties waar veiligheid van het hoogste belang is.

 • Lange Nitril Handschoenen: Met een lang ontwerp bieden deze handschoenen niet alleen bescherming voor uw handen, maar ook voor uw polsen. Dit is vooral cruciaal in omstandigheden waarin gevaarlijke stoffen van bovenaf kunnen komen.

 • Veelzijdigheid: De MAPA Solo 999 handschoenen zijn geschikt voor een breed scala aan kritische taken. Of u nu werkt in de assemblage van kleine olieachtige onderdelen, de luchtvaartindustrie, werkzaamheden met composieten (hars), laboratoriumwerk, medicijnproductie, bereiding van farmaceutische middelen, de automotive industrie, onderzoek, analyse, of precisiehantering, deze handschoenen bieden de bescherming die u nodig heeft.

 • Comfort en Bewegingsvrijheid: Ondanks de robuuste bescherming bieden de handschoenen nog steeds comfort en bewegingsvrijheid. Dit is vooral van belang bij taken die precisie en behendigheid vereisen.

 • Duurzaamheid: De duurzame nitril constructie van de handschoenen zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen scheuren en slijtage. Hierdoor kunt u langer met dezelfde set werken, waardoor uw kosten worden verminderd.

Bescherm uw handen en uzelf met de MAPA Solo 999 High Risk Nitril Handschoenen. Met een focus op veiligheid, comfort en duurzaamheid zijn deze handschoenen de ideale keuze voor situaties waarin bescherming op het hoogste niveau essentieel is. Vertrouw op MAPA voor superieure kwaliteit en bescherming. Bestel vandaag nog uw high risk handschoenen voor een gemoedsrust zonder compromissen.

Specificaties

 • Lengte handschoen: 29-30 cm
 • Dikte handschoen: 1 mm
 • Voorzien van vingertoppen met meer grip
 • Verpakt per 100 stuks
 • Normering: EN 374-3/EN 374-5/ EN-420/ VIRUS
 • Taal handleiding: EN/NL/DE/FR/PT/ES/IT/NO/SV/FI/HU/SK/PL
Handschoen Kwaliteit
Medisch EN374
Medisch EN420
Handschoen Kleur
Wit
Poedervrij
Ja
Handschoen materiaal
Nitril
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks
3245429994180

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: