10 stuks Dubbellaags Wasbare Katoenen Mondmaskers

10 stuks Dubbellaags Wasbare Katoenen Mondmaskers
Nieuw Product

€ 5,95

- +

  Besteld voor 16.30, Morgen in Huis

Volume kortingen/prijzen zijn per aantal verpakkingen en NIET per aantal maskers!

Vanaf aantalKortingStuksprijs incl btwKopen
3 5% € 5,65  
10 7.5% € 5,50  
50 10% € 5,36  
100 12.5% € 5,21  

Staffel kortingen

AantalKortingU bespaart
3 5% Tot € 0,89
10 7.5% Tot € 4,46
50 10% Tot € 29,75
100 12.5% Tot € 74,38
 
Informatie

Het MHCI textiel masker is een mondmasker van 100% katoen. Deze maskers kunt u hergebruiken door ze op een volledig wasprogramma te laten meedraaien op minimaal 60 graden in een waszak (max. 90C). Hierna even strijken en het masker is weer gereed voor dragen.

Het katoenen mondmasker is niet medisch, wat inhoudt dat deze niet bedoeld is voor de zorg maar wel uitermate geschikt is voor het doen van boodschappen en het openbaar vervoer waar het mondmasker vanaf 1 juni 2020 verplicht is. Een niet-medisch mondmasker zorgt er vooral voor dat de drager, als die besmet is, het virus minder makkelijker verspreidt naar anderen. Mensen in uw omgeving zijn dus beter beschermd.

Kenmerken voor dit masker

  • 100% katoen
  • Voordelig
  • Herbruikbaar
  • Geschikt voor het openbaar vervoer en in de supermarkt
  • 10 stuks per verpakking
 
Gegevensblad
CertificeringNee

Is een verbandkoffer/BHV Koffer verplicht?
Volgens de Arbowetgeving moet u adequate hulpmiddelen in huis hebben. U kan hier denken aan een verbandkoffer welke zijn samengesteld volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

BHV Verplicht?
Voor elke organisatie binnen Nederland is het verplicht om een BHV-er te hebben, dit begint al vanaf 1 medewerker. Bij grotere organisaties is het verplicht om op elke afdeling BHV te kunnen voorzien. Wat vaak in de realiteit gebeurd is dat er 2 BHV-ers op klein- midden bedrijf aanwezig zijn dmv. vakantie of verlof.

Hoeveel verbandkoffers heeft u nodig op locatie?
Een bedrijf kan opgedeeld worden in verschillende vlakken. Een bedrijfsruimte heeft altijd verschillende vlakken in een pand, zoals een keuken, magazijn of bijv. verschillende verdiepingen. Op elke afdeling of verdieping moet er dan een verbandkoffer hangen. Om dit duidelijk in kaart te brengen kan u een RI&E laten uitvoeren.

Trusted Shops Reviews

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease