Verbandtrommel

Wanneer we denken aan veiligheid, zowel thuis als op het werk, is een verbandtrommel een onmisbaar item. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en het is van vitaal belang om goed voorbereid te zijn op eventuele verwondingen of noodgevallen. Een uitgebreide, goedgekeurde verbandtrommel kan in dergelijke gevallen het verschil maken. Kies voor een verbandtrommel volgens de laatste richtlijnen voor in jou bedrijf, instelling, school, kinderopvang of organisatie.

Waarom een verbandtrommel?

Een verbandtrommel is niet alleen een praktisch hulpmiddel in geval van kleine verwondingen of snijwonden, maar kan ook van cruciaal belang zijn in geval van ernstigere verwondingen, waarbij het snel verlenen van eerste hulp de impact van de verwonding kan minimaliseren. Zowel op de werkvloer als thuis is het essentieel om een goed uitgeruste verbandtrommel te hebben die aan alle basisbehoeften voldoet.

Verbandkoffer BHV standaard model
  • Aanbieding!

Verbandkoffer BHV standaard model

700.1063
Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
6 12.5% € 30,59
12 15% € 29,71
EHBO Koffer Standaard model volgens norm van het Oranje Kruis. Koffer is dan ook voorzien van een Oranje Kruis certificaat sticker. Wordt geleverd inclusief ophangbeugel. Een volledige EHBO Kit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voldoet aan de Arbowet.
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 34,96

Verbandtrommel B

De verbandtrommel is de best geschikte verbandtrommel of EHBO-koffer voor bedrijf, vereniging, organisatie, school of instelling. 

  • Afmeting: 32 x 23 x 13 cm
  • Inclusief wandhouder
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Voorzien van binneplaten aan beide zijde
  • Kleur: Oranje
  • Volgens laatste norm Oranje Kruis
  • 82-delige verbandtrommel
  • Voldoet voor de Arbowetgeving
  • Gemiddelde THT tussen de 3-4 jaar

Verbandtrommel inhoud controleren

Het is niet voldoende om alleen een verbandtrommel aan te schaffen. Het regelmatig controleren van de verbandtrommel is cruciaal om ervoor te zorgen dat de inhoud compleet en bruikbaar is. Zorg ervoor dat de items in de verbandtrommel niet over de vervaldatum zijn en vul verbruikte of ontbrekende items onmiddellijk aan. Met de navullijsten vindt u gemakkelijk terug, welke producten missen en welke EHBO materiaalen daarmee aangevuld moeten worden.

Goedgekeurde verbandtrommel volgens laatste richtlijnen

Het kiezen van een goedgekeurde verbandtrommel garandeert dat de inhoud van de doos voldoet aan de vastgestelde normen en richtlijnen. Dit betekent dat u in geval van een noodgeval toegang heeft tot betrouwbare en effectieve hulpmiddelen om eerste hulp te verlenen. Zorg met de juiste EHBO navulling of EHBO inhoud voor een veilige werkomgeving.

Verbandtrommel voor welk beroep of sector?

Of het nu gaat om een bedrijfsomgeving of een huishouden, het hebben van een verbandtrommel is een must. Bedrijven hebben de verantwoordelijkheid om een veilige werkomgeving te bieden, en het hebben van een goed uitgeruste verbandtrommel is een integraal onderdeel daarvan. Thuis kan een verbandtrommel nuttig zijn voor het behandelen van kleine ongevallen zoals snijwonden, schaafwonden of brandwonden.

Verbandtrommel voor bedrijven

In een bedrijfsomgeving is het essentieel om een verbandtrommel op een toegankelijke plek te hebben, en ervoor te zorgen dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de locatie. Het is ook belangrijk dat er personeel is opgeleid in het verlenen van eerste hulp, zodat zij effectief kunnen reageren in geval van een noodgeval.

Verbandtrommel thuis

Thuis moet een verbandtrommel een vaste plek hebben, idealiter in de keuken of de badkamer, en moet deze regelmatig worden gecontroleerd en aangevuld. Het hebben van een verbandtrommel thuis is een eenvoudige maar effectieve manier om de veiligheid en het welzijn van u en uw gezin te waarborgen.

navulling