Vluchtladder harde plaat 20 x 20 cm

Vluchtladder harde plaat 20 x 20 cm

150.3122.13
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,98
Inclusief BTW
€ 4,94 excl. BTW

De vluchtladder harde plaat 20x20cm is een harde plaat die u verteld waar de vluchtladder is.

 

Vluchtladder pictogram kopen? Veiligheid voorop met een duidelijk vluchtladder pictogram

Waarom zou u een vluchtladder pictogram overwegen? In noodsituaties, zoals brand, kan een vluchtladder van levensbelang zijn. Met een duidelijk zichtbaar vluchtladder pictogram kunnen mensen snel de locatie van de vluchtladder vinden en veilig ontsnappen uit een gebouw in geval van nood. Het vluchtladder logo is een herkenbaar symbool dat aangeeft waar de vluchtladder zich bevindt, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en levens worden gered.

Waarom een vluchtladder pictogram?

Een vluchtladder pictogram is van essentieel belang voor de veiligheid van iedereen op uw locatie. Het geeft duidelijk aan waar de vluchtladder zich bevindt, zodat mensen snel en efficiënt kunnen ontsnappen bij een noodsituatie, zoals brand of een andere calamiteit. Het voorkomt verwarring en paniek, waardoor een gestructureerde evacuatie mogelijk is.

Het vluchtladder logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor iedereen snel de juiste locatie kan vinden. Dit verhoogt de kans op een succesvolle evacuatie en vergroot de veiligheid van alle aanwezigen.

Gebruiksvriendelijke vluchtladder stickers en borden

Onze vluchtladder stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze vluchtladder stickers op muren, deuren, ramen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van een vluchtladder aan te geven. Dit zorgt ervoor dat mensen snel en efficiënt kunnen evacueren via de aangewezen vluchtroute.

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en bezoekers door een vluchtladder pictogram te plaatsen op een goed zichtbare locatie. Bestel nu onze hoogwaardige vluchtladder stickers en borden en draag bij aan een veilige evacuatie in noodsituaties.

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: PP
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Groen
Materiaal
PP
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: