Verzamelplaats Vinyl sticker 20x20cm

Verzamelplaats Vinyl sticker 20x20cm

150.3132.Q0
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,19
Inclusief BTW
€ 2,64 excl. BTW

De Verzamelplaats Vinyl sticker 20x20cm is een sticker die u verteld waar de verzamelplaats is.

 

Verzamelplaats pictogram kopen? Veiligheid voorop met een duidelijk verzamelplaats pictogram

Waarom zou u een verzamelplaats pictogram overwegen? In geval van noodsituaties, zoals brand, is het van vitaal belang om snel en georganiseerd te evacueren. Met een duidelijk zichtbaar verzamelplaats pictogram kunnen mensen de veilige locatie vinden waar ze naartoe moeten gaan na evacuatie. Hierdoor wordt het evacuatieproces gestroomlijnd en kan er snel een controle worden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat iedereen in veiligheid is.

Waarom een verzamelplaats pictogram?

Een verzamelplaats pictogram is een cruciaal onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen op uw locatie. Het geeft duidelijk aan waar de verzamelplaats zich bevindt, waar mensen zich moeten verzamelen na evacuatie. In geval van een noodsituatie kan dit voorkomen dat mensen in paniek raken en voorkomt het dat ze naar onveilige gebieden gaan.

Het verzamelplaats logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor iedereen snel en efficiënt de juiste locatie kan vinden. Het zorgt voor een gestructureerde evacuatie, wat de veiligheid van alle aanwezigen vergroot.

Gebruiksvriendelijke verzamelplaats stickers en borden

Onze verzamelplaats stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze verzamelplaats stickers op muren, deuren, ramen of andere goed zichtbare locaties om de verzamelplaats aan te geven. Dit zorgt ervoor dat mensen snel en efficiënt kunnen evacueren naar de aangewezen locatie.

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en bezoekers door een verzamelplaats pictogram te plaatsen op een goed zichtbare locatie. Bestel nu onze hoogwaardige verzamelplaats stickers en borden en draag bij aan een veilige evacuatie in noodsituaties.

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm

 

Kleur
Groen
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: