• -10%
Veiligheidsvest verkeersregelaar

Veiligheidsvest verkeersregelaar

700.1120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,32 € 10,36 -10%
Inclusief BTW
€ 7,70 excl. BTW

Veiligheidsvest verkeersregelaar is een veiligheidsvest voor verkeersregelaars van het merk MHCI. Het vest is door de velle oranje en gele kleur goed zichtbaar. Ook zorgen de reflecterende strepen ervoor dat de verkeersregelaar goed zichtbaar is.

 

Verkeersregelaar vest kopen? Kies voor veiligheid en professionaliteit

Bij ons kun je eenvoudig een verkeersregelaar vest kopen, een essentieel item voor veiligheid en professionele uitstraling. Maar waarom zou je investeren in een veiligheidsvest voor verkeersregelaars? Dit belangrijke kledingstuk biedt niet alleen zichtbaarheid, maar draagt ook bij aan een veilige en georganiseerde verkeersafwikkeling. Of het nu gaat om het regelen van verkeer bij evenementen, bouwplaatsen of drukke kruispunten, verkeersregelaar vesten zijn onmisbaar voor een effectieve verkeersbegeleiding. Het Veiligheidsvest verkeersregelaar is een geel vest van het merk MHCI. Door de reflectiestrepen en de gele en oranje kleur is het verkeersregelaars hesje goed zichtbaar. Daardoor valt de verkeersregelaar extra goed op in het verkeer. Dit maakt het vest ideaal voor verkeersregelaars. 

Waarom een veiligheidsvest verkeersregelaar?

Een veiligheidsvest voor verkeersregelaars, ook bekend als verkeersregelaar kleding, is van groot belang voor zowel de veiligheid van de regelaar als voor het verkeer zelf. Het vest zorgt ervoor dat de verkeersregelaar duidelijk zichtbaar en herkenbaar is, zelfs in chaotische verkeerssituaties. Dit verbetert niet alleen de veiligheid van de verkeersregelaar, maar draagt ook bij aan een soepele en gestructureerde verkeersdoorstroming. Onze verkeersregelaar vesten zijn ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, zodat regelaars zich vrij kunnen bewegen tijdens hun belangrijke taak.

Verkeersregelaar kleding volgens de laatste certificeringen

Onze verkeersregelaar vesten voldoen aan de nieuwste normen en voorschriften voor verkeersregelaars. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en garanderen betrouwbaarheid tijdens diverse verkeerssituaties. Met ons veiligheidsvest ben je verzekerd van kwaliteit en naleving van de recentste veiligheidsvoorschriften.

Bestel jouw verkeersregelaar vest vandaag mog

Kies voor veiligheid en professionaliteit met onze hoogwaardige verkeersregelaar vesten. Of je nu zelf een verkeersregelaar bent of verantwoordelijk bent voor verkeersbegeleiding, ons vest biedt de perfecte oplossing. Bestel vandaag nog en verzeker jezelf van snelle levering en betrouwbare verkeersregelaar kleding die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Specificaties veiligheidsvest verkeersregelaar 

  • Kleuren: Geel en Oranje
  • Gestikte striping
  • Hoge zichtbaarheid conform EN471 Klasse
  • Verstelbare klittenbandsluiting.
  • Per 1 stuk geleverd
Kleur
Geel
Oranje
Type
Vest
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: