Veiligheidsvest Oranje EN-471

Veiligheidsvest Oranje EN-471

700_1108
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,40
Inclusief BTW
€ 3,64 excl. BTW

Veiligheidsvest Oranje EN-471 is een geel veiligheidsvest zonder bedrukking. Het hesje is te gebruiken bij een ongeval, maar ook bij evenementen of bij hardlopen. Door de reflecterende strepen en oranje kleur is het veiligheidshesje goed zichtbaar. 

 

Veiligheidsvest EN-471 kopen? Veiligheid bij pech op vakantie!

Bij ons kun je eenvoudig een EN-471 gecertificeerd veiligheidsvest kopen, een essentieel item voor zichtbaarheid en veiligheid. Waarom zou je investeren in een veiligheidsvest met EN-471 certificering? Dit belangrijke kledingstuk biedt niet alleen zichtbaarheid, maar draagt ook bij aan een veilige omgeving voor zowel jou als andere weggebruikers. Of je nu onderweg bent of in noodsituaties terechtkomt, een EN-471 veiligheidsvest verhoogt jouw veiligheid aanzienlijk.

Waarom een veiligheidsvest EN-471?

Een veiligheidsvest met EN-471 certificering is ontworpen om je op te laten vallen, vooral in situaties met verminderd zicht. Of je nu pech hebt onderweg, een ongeluk hebt gehad of assistentie verleent aan anderen, dit vest zorgt ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent. Met zijn opvallende kleur en reflecterende strips, vergroot dit vest jouw veiligheid, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

In welke landen heb ik een EN-471 vest nodig in de auto?

In veel Europese landen is het verplicht om een EN-471 gecertificeerd veiligheidsvest in de auto te hebben. Denk aan landen zoals Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, waar je bij pech of een ongeval verplicht bent om een veiligheidsvest te dragen bij het verlaten van het voertuig op de openbare weg. Dit geldt niet alleen voor inwoners van deze landen, maar ook voor reizigers. Het is raadzaam om altijd een EN-471 veiligheidsvest bij je te hebben wanneer je met de auto door Europa reist.

Veiligheidsvest onraje EN-471 is een oranje veiligheidsvest zonder bedrukking. Het vest is te gebruiken bij een ongeval, maar ook bij evenementen of bij hardlopen. Door de reflecterende strepen en gele kleur is het vest goed zichtbaar. Veiligheidsvesten bestaan uit 100% polyester en zijn voorzien van 3M Scotchlite reflecterende striping volgens de EN ISO 20471 norm, klasse 2. De veiligheidsvesten hebben een klittenbandsluiting en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Pluspunten veiligheidshesje oranje

  • Kleur: Oranje
  • Reflecterende strepen
  • 100% polyester
  • Klittenbandsluiting
  • Leverbaar in verschillende kleuren
Kleur
Oranje
Type
Vest
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: