Veiligheidsschoenen verplicht Vinyl Sticker 20cm

Veiligheidsschoenen verplicht Vinyl Sticker 20cm

150.3432.06
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,79
Inclusief BTW
€ 3,96 excl. BTW

De Veiligheidsschoenen verplicht Vinyl Sticker rond 20cm is een sticker die u verteld dat u veiligheidsschoenen moet dragen.

 

Veiligheidsschoenen pictogram kopen? Een stap naar veiligheid

Waarom zou u een veiligheidsschoenen pictogram overwegen? Veiligheidsschoenen zijn essentieel op werkplekken waar risico op voetletsel bestaat. Met een duidelijk zichtbaar veiligheidsschoenen pictogram kunnen werknemers en bezoekers direct zien waar het dragen van veiligheidsschoenen verplicht is. Dit vermindert het risico op voetletsel en bevordert een veiligere werkomgeving.

Waarom een veiligheidsschoenen pictogram?

Een veiligheidsschoenen pictogram is een visuele herinnering aan werknemers en bezoekers om veiligheidsschoenen te dragen op specifieke locaties. Het biedt bescherming tegen vallende voorwerpen, scherpe voorwerpen op de grond en andere gevaren die voetletsel kunnen veroorzaken. Het versterkt het bewustzijn van het belang van het dragen van veiligheidsschoenen en voorkomt potentieel gevaarlijke situaties.

Het veiligheidsschoenen logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor werknemers en bezoekers snel kunnen handelen zonder verwarring of aarzeling. Dit bevordert een veiligere werkomgeving en zorgt ervoor dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Gebruiksvriendelijke veiligheidsschoenen stickers en borden

Onze veiligheidsschoenen stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze veiligheidsschoenen stickers op muren, deuren, hekken of andere goed zichtbare locaties om duidelijk aan te geven waar veiligheidsschoenen verplicht zijn. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften en zich hieraan houden.

Voorkom voetletsel en investeer in veiligheid

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en klanten door een veiligheidsschoenen pictogram te plaatsen op goed zichtbare locaties. Het pictogram is niet alleen een verplichting volgens de wetgeving, maar ook een essentieel onderdeel van het creëren van een veilige werkomgeving.

Bestel vandaag nog ons veiligheidsschoenen pictogram en draag bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Kenmerken

  • Kleuren: Blauw en Wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Afmetingen: 20cm
Kleur
Blauw
Materiaal
Vinyl
Afmeting
200 mm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: