Veiligheidshelm verplicht Vinyl sticker rond 20cm

Veiligheidshelm verplicht Vinyl sticker rond 20cm

150.3432.02
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,31
Inclusief BTW
€ 3,56 excl. BTW

De Veiligheidshelm verplicht Vinyl sticker rond 20cm is een sticker die u verteld dat u een veiligheidshelm op moet.

 

Veiligheidshelm pictogram kopen? Een duidelijk signaal voor veiligheid

Waarom zou u een veiligheidshelm pictogram overwegen? Een veiligheidshelm is van cruciaal belang op bouwplaatsen en in andere risicovolle werkomgevingen. Met een duidelijk zichtbaar veiligheidshelm pictogram kunnen werknemers en bezoekers direct zien waar het dragen van een veiligheidshelm verplicht is. Dit zorgt voor een veiligere werkomgeving en voorkomt potentieel gevaarlijke situaties.

Waarom een veiligheidshelm pictogram?

Een veiligheidshelm pictogram geeft een duidelijk signaal dat het dragen van een veiligheidshelm verplicht is op bepaalde locaties. Het biedt een visuele herinnering aan werknemers en bezoekers om hun veiligheidshelm te allen tijde te dragen wanneer ze zich in een gevaarlijke zone bevinden. Dit vermindert het risico op hoofdletsel en beschermt tegen vallende voorwerpen, stoten en andere gevaren.

Het veiligheidshelm logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor werknemers en bezoekers snel kunnen handelen zonder verwarring of aarzeling. Dit verhoogt de veiligheid op de werkplek en voorkomt potentieel gevaarlijke situaties.

Gebruiksvriendelijke veiligheidshelm stickers en borden

Onze veiligheidshelm stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze veiligheidshelm stickers op muren, deuren, hekken of andere goed zichtbare locaties om duidelijk aan te geven waar veiligheidshelmen verplicht zijn. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften en zich hieraan houden.

Voorkom ongelukken en bevorder veiligheid

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en klanten door een veiligheidshelm pictogram te plaatsen op goed zichtbare locaties. Het pictogram is niet alleen een verplichting volgens de wetgeving, maar ook een essentieel onderdeel van het creëren van een veilige werkomgeving.

Bestel vandaag nog ons veiligheidshelm pictogram en draag bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Kenmerken

  • Kleuren: Blauw en Wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Afmetingen: 20cm
Kleur
Blauw
Materiaal
Vinyl
Afmeting
200 mm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: