Veiligheidshandschoenen verplicht Vinyl Sticker Rond 20 cm

Veiligheidshandschoenen verplicht Vinyl Sticker Rond 20 cm

150.3432.05
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,31
Inclusief BTW
€ 3,56 excl. BTW

De Veiligheidshandschoenen verplicht Vinyl Sticker rond 20cm is een sticker die u verteld dat u veiligheidshandschoenen moet dragen.

 

Veiligheidshandschoenen pictogram kopen? Bescherming voor uw handen

Waarom zou u een veiligheidshandschoenen pictogram overwegen? Veiligheidshandschoenen zijn van vitaal belang in werkomgevingen waar handletsel kan optreden. Met een duidelijk zichtbaar veiligheidshandschoenen pictogram kunnen werknemers en bezoekers direct zien waar het dragen van veiligheidshandschoenen verplicht is. Dit minimaliseert het risico op handletsel en bevordert een veiligere werkomgeving.

Waarom een veiligheidshandschoenen pictogram?

Een veiligheidshandschoenen pictogram is een visuele herinnering aan werknemers en bezoekers om veiligheidshandschoenen te dragen op bepaalde locaties. Het biedt bescherming tegen snijden, stoten, brandwonden en andere gevaren die handletsel kunnen veroorzaken. Het verhoogt het bewustzijn van het belang van het dragen van veiligheidshandschoenen en voorkomt potentieel gevaarlijke situaties.

Het veiligheidshandschoenen logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor werknemers en bezoekers snel kunnen handelen zonder verwarring of aarzeling. Dit bevordert een veiligere werkomgeving en zorgt ervoor dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Gebruiksvriendelijke veiligheidshandschoenen stickers en borden

Onze veiligheidshandschoenen stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze veiligheidshandschoenen stickers op muren, deuren, hekken of andere goed zichtbare locaties om duidelijk aan te geven waar veiligheidshandschoenen verplicht zijn. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften en zich hieraan houden.

Bescherm uw handen en investeer in veiligheid

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en klanten door een veiligheidshandschoenen pictogram te plaatsen op goed zichtbare locaties. Het pictogram is niet alleen een verplichting volgens de wetgeving, maar ook een essentieel onderdeel van het creëren van een veilige werkomgeving.

Bestel vandaag nog ons veiligheidshandschoenen pictogram en draag bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Kenmerken

  • Kleuren: Blauw en Wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Afmetingen: 20cm
Kleur
Blauw
Materiaal
Vinyl
Afmeting
200 mm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: