Trachitol 20tab

Trachitol 20tab

350.901563
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

 

Waarom Trachitol gebruiken?

Snelle verlichting van keelpijn

Trachitol is een effectief geneesmiddel dat speciaal is ontwikkeld om keelpijn te verlichten. De actieve ingrediënten in Trachitol werken direct op de pijnlijke plekken in de keel, waardoor u snel verlichting kunt ervaren.

Antibacteriële en pijnstillende werking

Trachitol bevat werkzame stoffen die zowel een antibacteriële als een pijnstillende werking hebben. Hierdoor helpt het niet alleen bij het verminderen van keelpijn, maar ook bij het bestrijden van bacteriën die mogelijk de oorzaak zijn van de pijn.

Handig voor onderweg

Trachitol wordt geleverd in een handige verpakking met 20 tabletten. Dit maakt het gemakkelijk om Trachitol mee te nemen wanneer u onderweg bent of op reis bent. Zo kunt u altijd snel handelen wanneer keelpijn toeslaat.

Prettige smaak

Trachitol heeft een aangename smaak, waardoor het gemakkelijker is om de tabletten in te nemen. Dit is vooral handig voor kinderen, die soms moeite hebben met het innemen van medicatie. Met Trachitol wordt het verlichten van keelpijn een minder vervelende ervaring.

Wanneer Trachitol gebruiken?

Trachitol kan worden gebruikt bij verschillende vormen van keelpijn, waaronder pijn veroorzaakt door een ontsteking, irritatie of infectie. U kunt Trachitol gebruiken wanneer u last heeft van symptomen zoals keelpijn, slikproblemen, een pijnlijke keel bij het praten of een droge en geïrriteerde keel. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als de klachten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan een arts. Trachitol is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 6 jaar is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat u Trachitol gebruikt. Kortom, Trachitol is een effectief middel voor de snelle verlichting van keelpijn. Het heeft een antibacteriële en pijnstillende werking, is handig voor onderweg en heeft een prettige smaak. Gebruik Trachitol bij verschillende vormen van keelpijn en volg de instructies voor een optimale werking. Raadpleeg een arts als de klachten aanhouden of verergeren.

Niet gebruiken bij 
Gebruik geen Trachitol als u overgevoelig bent voor lidocaïnehydrochloride of andere plaatselijk verdovende geneesmiddelen van het amidetype, voor propyl-4-hydroxybenzoaat of voor één van de hulpstoffen.
 
Samenstelling: 
Werkzame stoffen:  De werkzame stoffen in dit middel zijn lidocaïnehydrochloride en propyl-4-hydroxybenzoaat. 
Eén zuigtablet bevat 1 mg lidocaïnehydrochloride en 1,8 mg propyl-4-hydroxybenzoaat.
Hulpstoffen:  magnesiumstearaat, kaliumaluminiumsulfaat, pepermuntolie en sorbitol.

Dosering 
Volwassenen en jongvolwassenen van 12 tot 18 jaar:
Tot 8 zuigtabletten per dag, met een maximum van
1 tablet per 2 uur

Gebruik bij kinderen
Kinderen tussen 6 en 11 jaar:
Tot 6 zuigtabletten per dag, met een maximum van
1 tablet per 2 uur.
Het geneesmiddel moet onder toezicht van een volwassene worden toegediend.

Kinderen jonger dan 6 jaar:
Trachitol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Merk
Trachitol
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Lidocaïnehydrochloride
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: