Tijgerbalsem Rood 19 gr.

Tijgerbalsem Rood 19 gr.

350.616017
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,63
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

 

Tijgerbalsem Rood kopen? Verlicht pijn en bevorder het herstel met Tijgerbalsem

Op zoek naar een krachtige balsem om pijn te verlichten en het herstel te bevorderen? Tijgerbalsem Rood is de ideale keuze. Met deze speciale formule kunt u spier- en gewrichtspijn verlichten, stijfheid verminderen en het herstelproces versnellen. Bij Tijgerbalsem begrijpen we dat pijn uw dagelijkse activiteiten kan belemmeren, en daarom hebben we deze balsem ontwikkeld om u verlichting te bieden.

Waarom Tijgerbalsem Rood gebruiken?

Tijgerbalsem Rood biedt verschillende voordelen voor pijnverlichting en herstel. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Tijgerbalsem Rood:

  • Krachtige pijnverlichting: Tijgerbalsem Rood bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder menthol en kamfer, die samenwerken om pijn te verlichten en de doorbloeding te bevorderen.
  • Verlicht spier- en gewrichtspijn: De balsem kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, zoals bij verstuikingen, kneuzingen, artritis en stijve spieren.
  • Verbetert de mobiliteit: Tijgerbalsem Rood kan stijfheid verminderen en de mobiliteit van de gewrichten verbeteren, waardoor u gemakkelijker kunt bewegen.
  • Bevordert het herstel: Door de bevordering van de doorbloeding kan Tijgerbalsem Rood het herstelproces versnellen, waardoor u sneller kunt herstellen van blessures of overbelasting.

Met Tijgerbalsem Rood kunt u pijn verlichten en uw herstel bevorderen. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar effectieve pijnverlichting en ondersteuning bij het herstelproces.

Wanneer Tijgerbalsem Rood gebruiken?

Tijgerbalsem Rood kan op verschillende momenten gebruikt worden om pijn te verlichten en het herstel te bevorderen. Hier zijn enkele situaties waarin u Tijgerbalsem Rood kunt gebruiken:

  • Spier- en gewrichtspijn: Breng Tijgerbalsem Rood aan op pijnlijke spieren en gewrichten om directe verlichting te ervaren bij bijvoorbeeld verstuikingen, kneuzingen, artritis of stijve spieren.
  • Overbelasting: Als u uw spieren heeft overbelast door intensieve fysieke activiteit, kan Tijgerbalsem Rood helpen om de pijn te verminderen en het herstel te bevorderen.
  • Stijve spieren: Gebruik Tijgerbalsem Rood om stijfheid in de spieren te verminderen en de mobiliteit te verbeteren, vooral na langdurige inactiviteit of bij het ontwaken.
  • Verlichting tijdens sportactiviteiten: Breng Tijgerbalsem Rood aan voor of na het sporten om de spieren op te warmen of te ontspannen en de kans op blessures te verminderen.

Met Tijgerbalsem Rood kunt u op een krachtige en natuurlijke manier pijn verlichten en uw herstel bevorderen. Bestel nu Tijgerbalsem Rood en ervaar de verlichting die u verdient.

Samenstelling
Camphor BP 11%, Menthol BP 10%, Cajuput Oil BPC 7%, Dementholised Mint Oil BP 6%, Clove Oil (bevat Eugenol) 5%, Cassia Oil BP 5%, Paraffin en Petrolatum q.s

Gebruik
Een vingertip is vaak al voldoende.

Let op!
Niet aanbrengen op een geïrriteerde huid, op slijmvliezen of in de ogen. Kan kleding verkleuren. Raadzaam om de ingesmeerde delen af te dekken, waardoor het effect nog langer aanhoudt.

Type
Balsem
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
19 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: