Sudocrem Multi Expert Zinkzalf 125 gram

Sudocrem Multi Expert Zinkzalf 125 gram

350.960531
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW

 

Sudocreme kopen? Ontdek de voordelen en toepassingen

Sudocreme is al tientallen jaren een vertrouwd en geliefd product bij gezinnen over de hele wereld. Deze veelzijdige zinkzalf heeft een breed scala aan toepassingen en kan gebruikt worden voor de behandeling van verschillende huidproblemen. 

Waarom en wanneer Sudocreme?

Sudocreme is een essentieel product om in je medicijnkastje te hebben vanwege de volgende redenen:

1. Effectieve bescherming tegen luieruitslag

Een van de meest voorkomende toepassingen van Sudocreme is de behandeling en preventie van luieruitslag bij baby's. De zinkzalf vormt een beschermende barrière op de huid van je baby, waardoor deze wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van vocht en wrijving. Hierdoor kan de geïrriteerde huid snel herstellen.

2. Behandeling van huidirritaties

Sudocreme kan effectief worden gebruikt voor de behandeling van verschillende huidirritaties, waaronder schaafwonden, snijwonden, schrammen en insectenbeten. Het heeft kalmerende eigenschappen die de geïrriteerde huid helpen te verzachten en te genezen.

3. Bevordering van wondgenezing

Sudocreme kan ook worden toegepast op kleine wonden om het genezingsproces te versnellen. Het voorkomt dat de wond geïnfecteerd raakt en minimaliseert littekenvorming.

4. Verzorging van ruwe en droge Huid

Als je last hebt van een droge en ruwe huid, kan Sudocreme helpen om de huid te hydrateren en te verzachten. Het is een uitstekende keuze voor droge plekken zoals ellebogen en knieën.

Voordelen van Sudocreme

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Sudocreme in een overzicht:

  • Effectieve bescherming tegen luieruitslag
  • Behandeling van huidirritaties
  • Bevordering van wondgenezing
  • Verzorging van ruwe en droge huid
  • Kalmerende eigenschappen voor de huid
  • Veilig voor baby's en volwassenen

Wanneer Sudocreme gebruiken?

Overweeg het gebruik van Sudocreme in de volgende situaties:

  • Luieruitslag bij baby's: Breng Sudocreme royaal aan op de schone en droge huid van je baby voordat je een nieuwe luier aanbrengt. Dit voorkomt luieruitslag en helpt bij de genezing als er al uitslag is ontstaan.

  • Huidirritaties: Voor kleine huidirritaties zoals schaafwonden, snijwonden en insectenbeten, breng een dunne laag Sudocreme aan op de geïrriteerde huid en laat het inwerken.

  • Wondgenezing: Gebruik Sudocreme op kleine wonden om de genezing te versnellen en infecties te voorkomen.

  • Droge en ruwe huid: Voor droge en ruwe huidgebieden, zoals ellebogen en knieën, masseer Sudocreme zachtjes in de huid om hydratatie te bevorderen.

Wat is de dosering van Sudocreme/Zinkzalf?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Sudocreme 125 gram:

Breng Sudocrem aan bij elke luierwisseling. Zorg dat uw baby’s billen schoon en droog zijn. Sudocrem is eenvoudig aan te brengen en het plakt bovendien niet aan de luier. Gebruik slechts een klein beetje zalf en wrijf dit met kleine cirkelvormige bewegingen uit tot een lichte doorzichtige waas. Als de huid wit blijft na het aanbrengen van de zalf heeft u teveel Sudocrem aangebracht.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Hoofdingredient: Zinkoxide
Andere ingredienten: Gezuiverd water, paraffinum liquidum, paraffine, lanoline, sorbitan sesquioleaat, microkristallijne was, benzylbenzoaat, synthetische bijenwas, natriumbenzoaat, benzylalcohol, propyleenglycol, benzylcinnamaat, lavendelolie, linalylacetaat, BHA en citroenzuur

 

Merk
Sudocrem
Toedieningsvorm
Zalf
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
125 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: