Schuimbrandblusser Flameline Fluorvrij 6L

Schuimbrandblusser Flameline Fluorvrij 6L

FL.10.0112
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 67,69
Inclusief BTW
€ 55,94 excl. BTW

 

Fluorvrij brandblusser kopen?

Veilig en milieuvriendelijk brand blussen met een fluorvrije brandblusser

Overweeg je een fluorvrije brandblusser te kopen? Een verstandige keuze! Een fluorvrije brandblusser biedt een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor het blussen van branden. Met een fluorvrije brandblusser kun je effectief branden bestrijden en tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren.

Voordelen van een fluorvrije brandblusser

Een fluorvrije brandblusser biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele brandblussers. Enkele van deze voordelen zijn: Milieuvriendelijk: Fluorvrije brandblussers bevatten geen schadelijke fluorverbindingen, die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en de ozonlaag. Door te kiezen voor een fluorvrije brandblusser draag je bij aan een duurzamere en schonere omgeving. Veiligheid: Fluorvrije brandblussers zijn net zo effectief als traditionele brandblussers in het bestrijden van branden. Ze zijn ontworpen om snel te reageren en effectief te blussen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor noodsituaties. Breed toepasbaar: Fluorvrije brandblussers kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals huizen, kantoren, winkels en voertuigen. Ze zijn geschikt voor het blussen van verschillende brandklassen, waaronder branden veroorzaakt door vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Eenvoudig in gebruik: Fluorvrije brandblussers zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze hebben duidelijke instructies en zijn gemakkelijk te hanteren, zelfs voor mensen zonder specifieke training in brandbestrijding.

Voordelen

  1. Een fluorvrije brandblusser bevat geen PFAS.
  2. Het schuim in een fluorvrije brandblusser is makkelijke biologisch afbreekbaar.
  3. Zal op korte termijn verplicht worden nav. van verscherpte wettelijke regelgeving

Wanneer is een fluorvrije brandblusser verplicht?

Wettelijke vereisten voor brandblussers

De verplichting tot het hebben van een brandblusser kan variëren afhankelijk van de locatie en het gebruik van het gebouw. In Nederland zijn de wettelijke vereisten voor brandblussers vastgelegd in het Bouwbesluit. Het Bouwbesluit schrijft voor dat gebouwen moeten voldoen aan bepaalde brandveiligheidseisen, waaronder het hebben van voldoende en geschikte brandblusmiddelen. Het gebruik van een fluorvrije brandblusser kan in lijn zijn met de milieudoelstellingen en duurzaamheidsbeleid van een organisatie. Hoewel het gebruik van een fluorvrije brandblusser op dit moment niet verplicht is, kan het toch een bewuste keuze zijn om te voldoen aan duurzaamheidsnormen en de impact op het milieu te verminderen.

Wanneer een schuimbrandblusser?

Effectief blussen van branden met een schuimbrandblusser

Een schuimbrandblusser is een uitstekende keuze voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen en vloeistoffen, zoals hout, papier, textiel, benzine, olie en oplosmiddelen. Een schuimbrandblusser combineert de bluseigenschappen van water en schuim, waardoor het een veelzijdig en effectief blusmiddel is. Er zijn verschillende situaties waarin een schuimbrandblusser kan worden gebruikt: In woningen: Een schuimbrandblusser is een goede keuze voor het blussen van branden in huis, zoals branden in de keuken, woonkamer of garage. Het kan worden gebruikt om branden veroorzaakt door elektrische apparaten, brandbaar materiaal en vloeistoffen te blussen. Op kantoor: Een schuimbrandblusser is ook geschikt voor gebruik op kantoor, waar branden kunnen ontstaan door elektrische apparatuur, papier, meubilair en andere brandbare materialen. Het biedt een effectieve blusoplossing zonder veel schade aan te richten. In voertuigen: Een schuimbrandblusser is een essentieel veiligheidsmiddel in voertuigen, zoals auto's, campers en boten. Het kan worden gebruikt om branden veroorzaakt door brandstoflekkages of elektrische storingen te blussen. In winkels en bedrijven: Schuimbrandblussers zijn ook geschikt voor gebruik in winkels en bedrijven waar brandgevaarlijke stoffen aanwezig kunnen zijn. Ze kunnen effectief branden blussen en de schade aan eigendommen minimaliseren.

Specificaties

  • Blusstof Schuim
  • Inhoud 6 liter
  • Brandklasse A F Blusrating 21A 75F
  • Met manometer en RTK nummer, incl. MED keur
  • Bedrijfstemperatuur 5°C tot 60°C
  • Elektrisch veilig (1000 volt)
  • Werkdruk 10 bar

 

Fluorvrij
Ja
Blusrating
21 A / 75 F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim-Vet (ABF)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
6 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: