Brandblusser Schuim 6LTR Flameline AFFF SK6
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline AFFF SK6
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline AFFF SK6
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline AFFF SK6

Brandblusser Schuim 6LTR Flameline AFFF SK6

FL.10.0102
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 39,11
Inclusief BTW
€ 32,32 excl. BTW

 

Schuimblusser of Flameline Schuimblusser Kopen? Kies voor de 6 Liter Schuimblusser voor Uitgebreide Brandbestrijding!

Bent u op zoek naar een veelzijdige schuimblusser en twijfelt u tussen de gewone schuimblusser en de Flameline schuimblusser? De 6 liter schuimblusser van Flameline biedt een krachtige oplossing voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A) en vloeistoffen (brandklasse B). Deze sproeischuimblusser is ideaal voor gebruik in woningen, kantoren, winkels en andere ruimtes waar een middelgrote brandblusser vereist is.

Wanneer Heeft u een 6 Liter Schuimblusser Nodig?

De 6 liter schuimblusser is ideaal voor situaties waar een grotere bluscapaciteit vereist is. Deze schuim brandblusser biedt uitgebreide brandbestrijding en is geschikt voor veelvoorkomende branden zoals brandende vaste stoffen en vloeistoffen. Deze kleine brandblusser is handzaam en eenvoudig te hanteren, waardoor het een populaire keuze is voor gebruik in woningen, kantoren, winkels en andere publieke ruimtes.

Hoeveel Schuimblussers van 6 Liter per m²?

De hoeveelheid schuimblussers van 6 liter die u per m² nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, waaronder de brandrisico's en de grootte van de ruimte. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om ten minste één 6 liter schuimblusser per 150 m² te hebben. Voor ruimtes waar brandrisico's hoger zijn, zoals keukens of serverruimtes, kan het raadzaam zijn om meer schuimblussers te plaatsen.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline schuimblusser staat garant voor betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. De 6 liter schuimblusser van Flameline is ontworpen volgens de laatste normen en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Met deze sproeischuimblusser heeft u een effectief blusmiddel in handen dat uitermate geschikt is voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen.

Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de 6 liter schuimblusser van Flameline. Met deze veelzijdige en krachtige schuimbrandblusser bent u voorbereid op verschillende brandgevaren en kunt u direct adequaat reageren bij een beginnende brand. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Flameline en verzeker uzelf van een effectieve brandbestrijding in verschillende situaties.

Blusser is voorzien van NL rijkstypekeurmerk en Nederlandse gebruiksaanwijzing.

De Schuimblusser is makkelijk in gebruik. Na het verwijderen van de borgpen kan het knijpventiel makkelijk worden ingedrukt. Haal de slang uit de houder richt de blusslang op de brandhaard en knijp het ventiel open. De brandblusser kan na gebruik volledig opnieuw gevuld worden maar het is goedkoper om hem gewoon te vervangen.

De brandblusser kan gebruikt worden voor apparatuur die onder spanning staat tot 1000 Volt hierbij dient u wel een minimale afstand van 1 meter te bewaren. De schuimblusser heeft een constante druk en heeft een manometer zodat u in een oogopslag kunt zien of de brandblusser gebruiksklaar is.

De schuimblusser wordt geleverd inclusief ophangbeugel en onderhoudsetiket voor het 1e jaar.

Specificaties

 • Gewicht: 6 liter
 • Brandklasse: AB
 • Hoogte: 55 cm
 • Breedte: 20 cm
 • Gewicht 9,5 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 28 seconden
 • Spuitbereik: 10 meter
 • Blusrating 21 A / 144 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van 0°C tot plus 60 °C
 • EN-3 Europese norm
Fluorvrij
Nee
Blusrating
21 A / 144 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
6 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: