Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (-30°C)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (-30°C)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (-30°C)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (-30°C)

Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (-30°C)

FL.10.0106
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 108,84
Inclusief BTW
€ 89,95 excl. BTW

 

Vorstvrije Schuimblusser Kopen? Ga voor de 6 Liter Vorstvrije ABF Schuimblusser voor Betrouwbare Bescherming!

Bent u op zoek naar een schuimblusser die bestand is tegen extreme temperaturen en vorst? De 6 liter vorstvrije ABF schuimblusser biedt de perfecte oplossing voor situaties waar de omgevingstemperatuur onder het vriespunt kan zakken. Deze sproeischuimblusser is geschikt voor het blussen van branden van klasse A, B en F, waaronder vaste stoffen, vloeistoffen en vetten. Als het gaat om betrouwbare bescherming tegen brand, is de vorstvrije schuimblusser de ideale keuze.

Wanneer Heeft u een 6 Liter Vorstvrije ABF Schuimblusser Nodig?

De 6 liter vorstvrije ABF schuimblusser is essentieel op locaties waar temperaturen onder het vriespunt kunnen dalen. Denk hierbij aan onverwarmde buitenruimtes, garages, kelders, opslagruimtes en andere omgevingen waar de schuimblusser aan extreme temperaturen kan worden blootgesteld. Deze kleine brandblusser is ook geschikt voor keukens en andere ruimtes waar brandrisico's bestaan uit vaste stoffen, vloeistoffen en vetten.

Hoeveel Vorstvrije Schuimblussers Heeft u Nodig per m²?

De hoeveelheid vorstvrije schuimblussers die u per m² nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en de brandrisico's. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om ten minste één 6 liter vorstvrije ABF schuimblusser per 200 m² te hebben in omgevingen waar temperaturen onder het vriespunt kunnen zakken. Zorg ervoor dat deze blusser gemakkelijk toegankelijk is, zelfs in koude omstandigheden.

Waarom een Vorstvrije Schuimblusser?

Een vorstvrije schuimblusser is van cruciaal belang op locaties waar temperaturen onder nul kunnen zakken. Deze schuimblusser is bestand tegen bevriezing en garandeert een betrouwbare werking, zelfs bij zeer lage temperaturen. Met de 6 liter vorstvrije ABF schuimblusser bent u verzekerd van effectieve brandbestrijding in alle weersomstandigheden.

Kies voor betrouwbare bescherming tegen brand met de 6 liter vorstvrije ABF schuimblusser. Of het nu gaat om een onverwarmde opslagruimte of een koude buitenlocatie, met deze schuim brandblusser bent u voorbereid op alle brandrisico's. Investeer in de veiligheid van uw omgeving en kies voor de betrouwbaarheid van de vorstvrije schuimblusser voor uitstekende brandpreventie.

Specificaties

 • Gewicht: 6 liter
 • Brandklasse: ABF
 • Hoogte: 55 cm
 • Breedte: 20 cm
 • Gewicht 9,4 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 35 seconden
 • Spuitbereik: 5 meter
 • Blusrating 34 A / 233 B / 75 F
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Fluorvrij
Nee
Blusrating
34 A / 233 B / 75 F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 100,00 - € 149,99
Inhoud
6 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: