Sana First Aid Sporttape 10 meter x 3,75 cm

Sana First Aid Sporttape 10 meter x 3,75 cm

SPT.10.0110
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 3,25

€ 3,25 excl. BTW

De Sana First Aid Sporttape wordt gedragen bij het ondersteunen en herstellen van de spieren, banden en gewrichten tijdens het sporten. De Sana First Aid Sporttape wordt verpakt per 1 rol van 10 meter Lang bij 3,75 centimeter Breed.

 

 

 

De Sana First Aid Sporttape biedt goede bescherming tijdens het sporten. Zo kunnen uw spieren, gewrichten en banden zich herstellen en worden ze ondersteunt. De Sana First Aid Sporttape wordt geleverd per rol en is 10 meter lang bij 3,75 centimeter breed. De tape blijft goed zitten op de huid. Ook bij contact met zweet en water. Sana First Aid is een merk van Bevaplast. Bevaplast is een leverancier van sportmedische producten.

Hoe te gebruiken

De sporttape van Sana First Aid is zeer geschikt voor sporters. De tape moet worden aangebracht op een schone en vetvrije huid. Ook moet u de huid ontharen zodat de tape beter blijft zitten en om pijn te voorkomen bij het verwijderen. Bij het verwijderen van de tape moet u warm water gebruiken en de tape er voorzichtig afhalen. De sporttape kunt u eventueel ook gebruiken om uw kousen op te houden.

Producteigenschappen :

  • Betrouwbare kleefkracht
  • Met de hand te scheuren in lengte en breedte
  • Waterafstotend
  • Latexvrije kleefstof
  • Afmetingen: Breedte 3,75 centimeter x Lengte 10 meter.
  • Wordt per 1 stuk geleverd.
Kleur
Wit
Afmeting
3,75 x 10 m
Type
Sporttape
Merk
Sanaplast
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: