Rennie pepermunt 24tab

Rennie pepermunt 24tab

350.628162
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,75
Inclusief BTW
€ 3,44 excl. BTW
Rennie bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Bij een zweer aan de maag of twaalfvingerige da.........

 

Rennie Pepermunt kopen?

Ben je op zoek naar verlichting voor brandend maagzuur? Overweeg dan Rennie Pepermunt, een effectieve maagzuurremmer die snel verlichting biedt. In deze productpagina zullen we uitgebreid ingaan op waarom Rennie Pepermunt een uitstekende keuze is voor het verlichten van maagzuur, voor welke leeftijdsgroep het geschikt is en waarom dit product jou kan helpen bij het omgaan met maagzuurproblemen.

Waarom Rennie pepermunt?

Rennie Pepermunt staat bekend als een betrouwbare en effectieve maagzuurremmer die snel verlichting biedt bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Deze kauwtabletten bevatten calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat als actieve bestanddelen, die helpen bij het neutraliseren van overtollig maagzuur. Hier zijn enkele voordelen van Rennie Pepermunt:

Voordelen van Rennie Pepermunt:

Snelwerkende verlichting: Rennie Pepermunt begint snel te werken zodra je het inneemt, waardoor je direct verlichting krijgt van brandend maagzuur. Lekker van smaak: De pepermuntsmaak maakt het innemen van Rennie aangenaam en verfrissend. Dubbele werking: De combinatie van calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat neutraliseert effectief overtollig maagzuur en helpt bij het verminderen van maagzuurproblemen. Handige kauwtabletten: Rennie Pepermunt is verkrijgbaar in de vorm van kauwtabletten, wat zorgt voor gemakkelijke inname, zelfs onderweg.

Hoe werkt Rennie Pepermunt?

Rennie Pepermunt werkt door overtollig maagzuur te neutraliseren. Maagzuur wordt geproduceerd in de maag en kan soms in de slokdarm terechtkomen, wat brandend maagzuur veroorzaakt. De actieve ingrediënten, calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat, reageren met het maagzuur en zetten het om in water en andere neutrale stoffen. Dit vermindert de zuurgraad in de slokdarm en verlicht de brandende sensatie.

Voor welke leeftijd is Rennie Pepermunt geschikt?

Rennie Pepermunt is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Rennie Pepermunt kan veilig worden gebruikt door adolescenten vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Rennie Pepermunt bij adolescenten.

Samenstelling
Bevat 680 mg calciumcarbonaat en 80 mg magnesiumcarbonaat per kauwtablet met pepermuntsmaak.

Wat is de dosering van Rennie pepermunt?


1-2 tabletten per keer opzuigen, maximaal 16 kauwtabletten per 24 uur. Om een snelle verlichting te verkrijgen, de eerste tablet fijnkauwen.

Let op!
Niet gebruiken bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen of bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

RVG-nummer: 8892

Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Calciumcarbonaat
Type
Tablet
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
24 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: