Purol gele zalf 30ml

Purol gele zalf 30ml

350.653801
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW

 

Purol Gele zalf kopen? Verzorg en bescherm uw huid met Purol

Op zoek naar een effectieve zalf voor de verzorging van uw huid? Purol Gele zalf is de ideale keuze. Met deze speciale zalf kunt u uw huid verzachten, beschermen en hydrateren. Bij Purol begrijpen we dat uw huid belangrijk is, en daarom hebben we deze zalf ontwikkeld om uw huid de beste verzorging te bieden.

Waarom Purol Gele zalf gebruiken?

Purol Gele zalf biedt verschillende voordelen voor uw huidverzorging. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Purol Gele zalf:

  • Verzacht en beschermt: Purol Gele zalf verzacht en beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf, zoals kou, wind en droge lucht.
  • Hydrateert intensief: De zalf hydrateert uw huid intensief en helpt bij het herstellen van een droge en ruwe huid.
  • Milde formule: Purol Gele zalf heeft een milde formule en is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
  • Veelzijdig gebruik: De zalf kan gebruikt worden voor verschillende huidproblemen, zoals droge plekjes, ruwe handen, schrale lippen en huidirritaties.

Met Purol Gele zalf kunt u uw huid op een natuurlijke en effectieve manier verzorgen en beschermen. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en verzorgde huid.

Wanneer Purol Gele zalf gebruiken?

Purol Gele zalf kan op verschillende momenten gebruikt worden om uw huid te verzorgen en te beschermen. Hier zijn enkele situaties waarin u Purol Gele zalf kunt gebruiken:

  • Droge huid: Breng Purol Gele zalf aan op een droge huid om deze intensief te hydrateren en te verzachten.
  • Schrale lippen: Gebruik Purol Gele zalf om schrale lippen te herstellen en te beschermen tegen uitdroging.
  • Ruwe handen: Breng de zalf aan op ruwe handen om de huid te verzachten en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Huidirritaties: Purol Gele zalf kan helpen bij het verzachten van huidirritaties, zoals roodheid, jeuk en kleine wondjes.

Met Purol Gele zalf kunt u uw huid op elk gewenst moment verzorgen en beschermen. Bestel nu Purol Gele zalf en geef uw huid de zorg die het verdient.

Ingredienten
Petrolatum, Acetylated lanolin, Paraffin, Parfum, Paraffinum liquidum, Benzyl benzoate, Glycerin, Caramel, Aqua, BHT

Gebruik
Voor jong en oud geschikt en ideaal om altijd bij de hand te hebben. Bij baby’s te gebruiken bij luieruitslag of schrale plekjes op het lichaam. Bij kinderen te gebruiken bij (schaaf)wondjes, en schrammen. Het wondje wassen, Purol zalf onguent erop en eventueel een pleister aanbrengen. Bij volwassenen te gebruiken bij gesprongen lippen, kloofjes op handen en voeten en wondjes.

Buiten bereik van kinderen houden.

Type
Zalf
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: