Prameta Stuwband 60 cm Groen

Prameta Stuwband 60 cm Groen

PM.ST60G
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 42,35
Inclusief BTW
€ 35,00 excl. BTW

Prämeta stuwband de meest gebruikte stuwband in zorg. Kleur: Groen

 

Ontdek de voordelen van de Prameta stuwband in groen - 60 cm

Ben je op zoek naar een stuwband die gebruiksgemak en kwaliteit combineert voor jouw medische praktijk? De Prameta Stuwband van 60 cm in het groen is de perfecte keuze voor professionals in de gezondheidszorg. Deze stuwband, vervaardigd uit een huidvriendelijke katoenmix, biedt zowel comfort als duurzaamheid, en is uitgerust met een massief metalen slot van hoogwaardige speciale legering voor een betrouwbare sluiting.

Deze groene stuwband is niet alleen makkelijk in gebruik dankzij de eenhandige bediening en de mogelijkheid om het product te ontsmetten of te desinfecteren, maar staat ook bekend om zijn uitstekende rekeigenschappen. Het 1-knops model zorgt ervoor dat je de stuwband gemakkelijk kunt afnemen door simpelweg op de vergrendelingsknop te drukken, zonder huid of haar af te knellen.

Bovendien is de Prameta stuwband volledig autoclaveerbaar tot 120 °C bij 1,1 bar, latexvrij, en daarmee een hygiënische keuze voor elk ziekenhuis of huisartsenpraktijk. Met zijn breedte van ongeveer 2,2 cm is deze stuwband geschikt voor een breed scala aan patiënten.

Kies voor de Prameta Stuwband in groen als je op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en makkelijk te gebruiken oplossing voor bloedafnames die zich miljoenen keren heeft bewezen bij medische professionals.

Productspecificaties Prameta stuwband

  • Merk: Prameta
  • Kleur: Groen
  • Latexvrij
  • 1-knopsmodel
  • Riembreedte: 2,2 cm
Kleur
Groen
Fabrikant
Prämeta
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten