Poederblusser Flameline 2 KG ABC

Poederblusser Flameline 2 KG ABC

FL.10.0108
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 22,92
Inclusief BTW
€ 18,94 excl. BTW

 

Poederblusser of Poederblusser Flameline Kopen? Ga voor Veiligheid met de 2 KG Flameline poederblusser!

Twijfelt u tussen een gewone poederblusser en de Poederblusser Flameline? Kies voor absolute veiligheid en ga voor de Flameline brandblusser van 2 kg. Deze krachtige blusser is een uitstekende keuze voor gebruik op kantoor, in de werkplaats, thuis of in voertuigen.

Wanneer Heeft u een 2KG Poederblusser Nodig?

De 2 kg poederblusser is ideaal voor middelgrote ruimtes en situaties waar een grotere bluscapaciteit nodig is. Het is geschikt voor het blussen van branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Plaats de Flameline poederblusser van 2 kg op goed bereikbare plekken, zoals in de keuken, werkruimte, garage of bij een machine.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline brandblussers staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een CE-markering. De Flameline poederblussers zijn uitgerust met een manometer, zodat u eenvoudig de druk kunt controleren. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor een optimale werking op lange termijn.

Maximale Veiligheid voor Kantoor, Werkplaats en Thuis

Met de Flameline poederblusser van 2 kg heeft u de juiste uitrusting in huis om snel en doeltreffend te handelen bij een beginnende brand. Deze blusser is geschikt voor diverse toepassingen en biedt optimale bescherming in noodsituaties. Plaats de Flameline poederblusser op strategische plekken en wees voorbereid op onverwachte branden.

Kies voor absolute veiligheid en bescherming van uw kantoor, werkplaats of huis met de Flameline brandblusser van 2 kg. Investeer in uw gemoedsrust en die van anderen door te kiezen voor deze betrouwbare en krachtige poederblusser.

Poederblussers zijn inzetbaar in de brandklasse ABC, voor vloeistof-, vaste stof- en gasbranden. De poederblusser van 2 kilo heeft een spuitduur van 28 seconden en een spuitbereik van 3 meter. Deze poederblusser van 2 kilo zeer geschikt voor vrachtwagens, particulieren en bedrijven.

 De poeder brandblusser is heel geschikt voor kleine ruimten, zonder kostbare apparatuur. Het blusmiddel in een poederblusser veroorzaakt nevenschade, waardoor elektrische apparatuur onbruikbaar wordt. Poederblussers zijn altijd t/m -30 graden vorstbestendig.

Specificaties

 • Gewicht: 2KG
 • Brandklasse: A-B-C
 • Hoogte: 45 cm
 • Breedte: 13 cm
 • Lengte 13 cm
 • Gewicht 3KG
 • Geschikt voor: personenautos, vrachtwagens, thuis
 • Spuitduur 12 seconden
 • Spuitbereik: 4 meter
 • Blusrating 13 A / 70 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Blusrating
13 A / 70 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
2 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: