Poederblusser Flameline 12 KG ABC

Poederblusser Flameline 12 KG ABC

FL.10.0111
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 76,08
Inclusief BTW
€ 62,88 excl. BTW

 

Poederblusser of Poederblusser Flameline Kopen? Ga voor de 12 KG Flameline Brandblusser voor Maximale Veiligheid!

Overweegt u een poederblusser aan te schaffen en vraagt u zich af of u moet kiezen voor de standaard poederblusser of de Poederblusser Flameline? Voor maximale veiligheid en bluskracht is de Flameline brandblusser van 12 kg de ideale keuze. Deze krachtige blusser is perfect voor grotere ruimtes zoals kantoren, magazijnen, fabrieken en werkplaatsen.

Wanneer Heeft u een 12 KG Poederblusser Nodig?

De 12 kg poederblusser is ideaal voor grotere ruimtes waar extra bluscapaciteit vereist is. Denk aan kantoren met meerdere verdiepingen, grote magazijnen, fabriekshallen en ruimtes met een hoger brandrisico. Door het hogere gewicht en de grotere inhoud kan deze blusser effectief omgaan met branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.

Hoeveel 12 KG Poederblussers per m2 van Flameline?

De benodigde hoeveelheid brandblussers hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het brandrisico en de locatie van brandgevoelige objecten. Als algemene richtlijn wordt geadviseerd om minimaal één 12 kg poederblusser per 200 vierkante meter te plaatsen in kantoren en werkplaatsen. In ruimtes met een hoger brandrisico of waar brandbare materialen worden opgeslagen, kan het nodig zijn om extra blussers te installeren.

Brandbeveiliging met Flameline Brandblussers

De Flameline brandblussers staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een CE-markering. De 12 kg poederblusser is uitgerust met een drukindicator, waardoor controle en werking eenvoudig zijn.

Investeer in de veiligheid van uw kantoor, magazijn of werkplaats en kies voor de Flameline brandblusser van 12 kg. Met deze krachtige poederblusser bent u optimaal voorbereid om beginnende branden te bestrijden.

Kies voor de Flameline brandblusser voor maximale veiligheid en bescherming. Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de betrouwbare en krachtige 12 kg poederblusser van Flameline.

Poederblussers met een inhoud van 12 kg worden geactiveerd door de afsluiter (knijpheuvel) met stikstof N2 drijfgas te laten ontsnappen in de ruimte. Hierdoor wordt het bluspoeder onder druk naar buiten gedreven. Het voordeel met deze afluiter is dan u de blustijd (rating) kan bepalen, door bijvoorbeeld "schokkend" te blussen. Poederblussers zijn heel geschikt voor het blussen van branden in de ABC klasse. Ze zijn echter minder geschikt voor het blussen van elektrische apparatuur. Bij het blussen komt een poeder vrij dat werkelijk overal in gaat zitten. Poederblussers blussen echter zeer doeltreffend en daardoor zijn zij uitermate geschikt om snel te blussen, wanneer nevenschade van ondergeschikt belang is.

Poederblussers met een inhoud van 12 kg hebben voor de hanteerbaarheid een handgreep en een slang. Ook geschikt voor buiten, poederblussers zijn vorstbestendig.

Specificaties

 • Gewicht: 12KG
 • Brandklasse: A-B-C
 • Hoogte: 55 cm
 • Breedte: 30 cm
 • Gewicht 18 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 27 seconden
 • Spuitbereik: 5 meter
 • Blusrating 55 A / 233 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Blusrating
55A / 233B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
12 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: