Pleisterdispenser Akla incl. vulling huidskleur

Akla pleisterdispenser incl. huidskleur vulling

700.95492
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 19,58
Inclusief BTW
€ 17,96 excl. BTW
De nieuwe pleisterdispenser van AKLA is geschikt voor verzorging van verschillende soorten verwon.........

 

Akla pleisterdispenser kopen - Efficiënte wondverzorging met gemak

Bent u op zoek naar een handige en efficiënte manier om wondverzorging aan te pakken? Overweeg dan om de Akla pleisterdispenser aan te schaffen. Lees verder om te ontdekken waarom de Akla pleisterdispenser een slimme keuze is, welke voordelen het biedt en waar u Akla producten kunt vinden.

Voordelen van de Akla pleisterdispenser

  1. Hygiënisch en snel: Met de Akla pleisterdispenser heeft u snel toegang tot een pleister wanneer dat nodig is, zonder de pleister aan te raken. Dit zorgt voor een hygiënische en snelle wondverzorging.

  2. Gemakkelijk te gebruiken: De dispenser is eenvoudig te gebruiken, zelfs met één hand. Dit maakt het handig voor zowel thuisgebruik als in professionele omgevingen.

  3. Bescherming van pleisters: De pleisterdispenser beschermt de pleisters tegen vuil en stof, waardoor ze altijd klaar zijn voor gebruik en hun kleefkracht behouden.

Bestel Nu uw Akla pleisterdispenser

Maak wondverzorging eenvoudig en doeltreffend met onze Akla pleisterdispenser. Of het nu voor thuisgebruik is of voor professionele omgevingen, de dispenser biedt gemak en hygiëne in één. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van snelle en efficiënte wondverzorging met de Akla pleisterdispenser. Ga voor gemak, ga voor bescherming, kies voor de Akla pleisterdispenser.

De nieuwe pleisterdispenser van AKLA is geschikt voor verzorging van verschillende soorten verwondingen; zelfs voor die aan knokkels en vingertoppen. U bepaalt zelf de lengte van elke pleister. Eenvoudige bediening en uiterst hygiënisch en daardoor vooral geschikt voor de voedings industrie. Het materiaal van de pleister is gemaakt van een huidvriendelijk zacht nonwoven materiaal. Elke houder is inclusief 1 vulling, ca. 100 pleisters. De pleister is ook leverbaar in detecteerbare blauwe uitvoering. Een dergelijke vulling is goed voor ca. 85 pleisters.

Specificaties Akla Groen Dispenser incl. 1 x navulling huidskleur pleisters

  • Inhoud: 1 dispenser + 1 AKLA navulling
  • Merk: Akla
  • Artikelnummer Akla: 95491

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: