Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks
Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks
Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks
Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks
Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks
Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks

Peha instrumenten verbandschaar 16 cm 20 stuks

HT.991090
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 96,73
Inclusief BTW
€ 79,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 38,69
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 87,05
 

Peha Instrument verbandschaar: Een essentiële keuze in medische zorg

Ben je op zoek naar een betrouwbare verbandschaar voor professioneel gebruik in de medische sector? Ontdek waarom de Peha-instrument verbandschaar de perfecte keuze is voor jou.

Waarom kiezen voor de Peha-instrument verbandschaar?

De Peha-instrument verbandschaar staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksgemak. Het is een essentieel instrument voor het knippen van draden en verbandmaterialen, speciaal ontworpen voor gebruik in zorginstellingen, ambulante zorg en operatiekamers. Deze schaar combineert functionaliteit met duurzaamheid, waardoor je altijd op het gereedschap kunt vertrouwen wanneer het er echt toe doet.

De kwaliteit van Peha instrumenten

Peha-instrumenten zijn gemaakt voor eenmalig gebruik, vervaardigd uit mat geborsteld, roestvrij staal van hoge kwaliteit. Deze instrumenten worden verwerkt in de Europese Unie en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze bieden vergelijkbare kenmerken als herbruikbare instrumenten op het gebied van prestaties, haptiek en design. Dit maakt ze niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel in gebruik.

Een belangrijk voordeel van de Peha-instrument verbandschaar is dat deze geleverd wordt in een steriele verpakking. Met een houdbaarheid van maar liefst 5 jaar ben je verzekerd van een steriel instrument dat altijd klaar is voor gebruik. Dit is essentieel voor het waarborgen van patiëntveiligheid en het voorkomen van kruisbesmetting in medische omgevingen.

Altijd klaar voor gebruik

De steriele verpakking van de Peha-instrument verbandschaar zorgt ervoor dat het instrument altijd bij de hand is en klaar voor gebruik. Dit is vooral handig in situaties waar snelheid en efficiëntie van groot belang zijn, zoals in operatiekamers of bij spoedeisende hulp.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige verbandschaar die betrouwbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid combineert, dan is de Peha-instrument verbandschaar de ideale keuze. Geschikt voor diverse chirurgische procedures, is het een onmisbaar instrument in elke medische setting. Kies voor de Peha-instrument verbandschaar en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid zelf.

Productspecificaties Peha Instrumenten 9910902 verbandschaar

  • Hartmann artikelnummer: 9910902
  • Inhoud: 20 stuks
  • Steriel verpakt per stuk
  • Afmeting: 16 cm
Merk
Peha instrumenten
Kleur
Zilver
Materiaal
RVS
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
20 Stuks