Peha instrumenten Iris gebogen schaar 25 stuks
Peha instrumenten Iris gebogen schaar 25 stuks
Peha instrumenten Iris gebogen schaar 25 stuks
Peha instrumenten Iris gebogen schaar...
Peha instrumenten Iris gebogen schaar...
Peha instrumenten Iris gebogen schaar...

Peha instrumenten Iris gebogen schaar 25 stuks

HT.991087
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 84,64
Inclusief BTW
€ 69,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 33,86
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 76,18
 

Peha Instrumentschaar Iris gebogen: De ideale keuze voor chirurgen

Waarom de Peha-instrument schaar Iris gebogen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige schaar voor het nauwkeurig knippen van draad en verbandmaterialen tijdens chirurgische ingrepen? Dan is de Peha-instrument schaar Iris gebogen de perfecte keuze voor jou. Deze hoogwaardige schaar biedt talloze voordelen voor medische professionals in zorginstellingen, ambulante zorg en operatiekamers. Ontdek waarom deze schaar een onmisbaar instrument is voor jouw medische praktijk.

Precisie en comfort

De Peha-instrument schaar Iris gebogen is ontworpen om precisie en comfort te bieden bij het knippen van draad en verbandmaterialen. Met zijn gebogen bladen kun je gemakkelijk toegang krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden. Deze schaar staat garant voor scherpe, schone sneden en draagt bij aan een succesvolle uitvoering van chirurgische procedures. Bovendien ligt de schaar comfortabel in de hand, waardoor langdurig gebruik geen probleem is.

Waarom kiezen voor Peha Instrumenten?

Peha-instrumenten genieten een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig, mat geborsteld roestvrij staal, wat resulteert in duurzaamheid en hygiëne van topklasse. Wat Peha-instrumenten echt onderscheidt, is dat ze bestemd zijn voor eenmalig gebruik. Hierdoor ben je verzekerd van een steriel en hygiënisch instrument voor elke procedure. Bovendien bieden ze vergelijkbare eigenschappen als herbruikbare instrumenten op het gebied van prestaties, haptiek en design.

Steriele verpakking en langdurige houdbaarheid

De Peha-instrument schaar Iris gebogen wordt geleverd in individuele, steriele verpakkingen met een indrukwekkende houdbaarheid van 5 jaar. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op een schone, steriele schaar die klaar is voor gebruik bij elke chirurgische ingreep. Je bespaart niet alleen tijd, maar kunt ook met volledig vertrouwen werken, wetende dat je beschikt over een hoogwaardig instrument.

Kies voor de Peha-instrument schaar Iris gebogen en verbeter de kwaliteit van jouw chirurgische procedures. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige en betrouwbare schaar in jouw medische praktijk.

Productspecificaties Peha Instrumenten 9910876 schaar Iris gebogen

  • Hartmann artikelnummer: 9910876
  • Inhoud: 25 stuks
  • Steriel verpakt per stuk
  • Afmeting: 11,5 cm
Merk
Peha instrumenten
Kleur
Zilver
Materiaal
RVS
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
25 Stuks