Oogspoelfles Leeg 500ml

Oogspoelfles leeg 500 ml

OS.60.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,83
Inclusief BTW
€ 11,43 excl. BTW

 

Oogdouche Leeg 500ml Kopen - Maatwerk voor Uw Veiligheid

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde oplossing voor oogspoeling die voldoet aan uw specifieke behoeften? Overweeg dan om een lege oogspoefles van 500 ml aan te schaffen. Ontdek de voordelen van deze aanpasbare oogdouche en waarom het de juiste keuze is voor uw veiligheid.

Voordelen van een lege oogspoefles

Een lege oogspoefles biedt diverse voordelen die inspelen op uw individuele eisen:

  1. Maatwerk: Met een lege oogdouche kunt u de vloeistof kiezen die het beste aansluit bij uw behoeften en comfort. U kunt zelf de juiste oogspoelvloeistof selecteren.

  2. Flexibiliteit: Deze lege flessen bieden de flexibiliteit om de oogspoeloplossing te gebruiken die het meest geschikt is voor uw situatie, of het nu gaat om water of een speciale oogspoeloplossing.

  3. Kostenbesparend: Door te kiezen voor een lege oogspoefles kunt u geld besparen op langdurig gebruik. U kunt de fles steeds opnieuw vullen met de gewenste vloeistof.

Wanneer een lege oogspoefles?

Een lege oogspoefles is ideaal voor situaties waarin u de controle wilt hebben over de oogspoelvloeistof die u gebruikt. Dit is vooral nuttig als u al een specifieke oogspoeloplossing heeft die u verkiest of als u de voorkeur geeft aan schoon water.

Bestel nu uw lege oogdouche 500ml

Investeer in uw veiligheid met een lege oogspoefles van 500 ml. Kies voor maatwerk en flexibiliteit in uw oogspoelroutine. Met deze fles heeft u de vrijheid om de vloeistof te kiezen die bij u past. Wacht niet langer, bestel nu en zorg ervoor dat u altijd voorbereid bent op onverwachte noodsituaties. Kies voor comfort en veiligheid met de lege oogdouche 500ml.

Lege oogspoelfles voor meermalig gebruik, ingeval van ongelukken bij voorkeur te vullen met gedistilleerd water. Door te drukken op het reservoir, wordt het water in de oogbeker vervoerd, met een fijne stroom die het oog spoelt. Aan de zijkant loopt het water door een afvoerleiding. Beschikbaar maken overal waar oogletsel kan optreden.

Specificaties Oogspoefles leeg

  • Inhoud: 500 ml
  • Inclusief oogbad
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Transparant
Kleur
Grijs
Materiaal
Plastic
Producttype
Fles
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: