Nyda Plus + metalen kam combipack

Waar NYDA voor wordt gebruikt ?NYDA  wordt gebruikt voor de fysische beha.........

Meer details

Nyda Plus + metalen kam combipack
IN.30.0125 | EAN: 4029125069644
Nieuw Product

€ 15,00

Op Voorraad

- +

 
Meer informatie
Luizen? Neten? Paniek?
 
Je kind komt thuis met een hoofdluisbesmetting. Vervelend, maar zeker geen reden tot paniek! Luizen zijn lastig, maar niet gevaarlijk. Het kan iedereen overkomen en heeft echt niets te maken met het ontbreken van persoonlijke hygiëne.
 
NYDA plus heeft een unieke kam-applicator, die de hoofdluisbehandeling een stuk eenvoudiger maakt: de vloeistof wordt direct bij de haaraanzet aangebracht, daar waar de hoofdluis zich het liefst bevindt. Zo wordt zelfs de behandeling van het eigen haar heel eenvoudig! Doordat NYDA plus geen parfum bevat is het ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Eén verpakking NYDA plus is voldoende voor de behandeling van meerdere personen.
 
Na het aanbrengen op het haar, dringt het dimeticon diep in het ademhalingssysteem van de luizen en neten. Daar verdikt het zich, waardoor het ademhalingssysteem onomkeerbaar afgesloten wordt. Zodra luizen met NYDA behandeld worden leidt dit binnen een minuut tot een knock-out van de parasieten. NYDA heeft echter één uur inwerktijd, zodat ook de neten en larven gedood worden. Na een uur kunnen de dode luizen en neten met een luizenkam uit het haar gekamd worden. Dat NYDA effectief is, is bewezen in talrijke studies, maar zeker ook door de positieve ervaringen van gebruikers!

12 Gerelateerde producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa