Nooduitgang links pvc fotolum zelfklevend 300x150mm

Nooduitgang links pvc fotolum zelfklevend 300x150mm

150.3021.ZP2
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,84
Inclusief BTW
€ 8,96 excl. BTW

De Nooduitgang links pvc fotolum zelfklevend 300x150mm is een zelfklevend bord dat u verwijst naar de linker nooduitgang.

 

Pictogram Nooduitgang Kopen? Zorg voor Duidelijke Nooduitgang Borden

Waarom Pictogrammen voor een Nooduitgang?

Veiligheid is van het grootste belang, vooral in noodsituaties. Daarom is het essentieel om duidelijke en goed zichtbare pictogrammen voor nooduitgangen te hebben. Een Pictogram Nooduitgang is een zelfklevend bord dat gemakkelijk op muren, deuren, of andere oppervlakken kan worden bevestigd. Deze pictogrammen, ook wel bekend als nooduitgang bordjes of exit borden, geven aan waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is en kunnen levens redden in geval van een noodsituatie.

Belang van Duidelijke Nooduitgang Borden

In geval van een brand, stroomstoring of andere noodsituaties kan het snel vinden van een nooduitgang levens redden. Duidelijke nooduitgang borden zorgen ervoor dat mensen snel en veilig het gebouw kunnen verlaten. Ze zijn vooral belangrijk in grote gebouwen, zoals kantoren, scholen, hotels, winkelcentra, en evenementenlocaties, waar veel mensen aanwezig kunnen zijn. Door te investeren in nooduitgang pictogrammen toon je als verantwoordelijke dat veiligheid een prioriteit is en dat je zorg draagt voor de mensen die het gebouw betreden.

Zelfklevend en Duurzaam

Onze Pictogram Nooduitgang borden zijn zelfklevend en daardoor gemakkelijk te bevestigen op verschillende oppervlakken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen slijtage, zodat ze lange tijd meegaan en altijd goed zichtbaar blijven. De opvallende pijl en het bekende pictogram van een persoon die een deur opent, maken duidelijk waar de nooduitgang zich bevindt, zelfs in situaties met verminderd zicht of in rokerige omstandigheden.

Nooduitgang Bordje Kopen

Zorg voor een veilige omgeving in jouw gebouw door duidelijke en goed zichtbare nooduitgang borden te plaatsen. Onze Pictogram Nooduitgang borden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, horecagelegenheden, winkels, magazijnen, en vele andere locaties. Met deze pictogrammen zorg je ervoor dat iedereen snel en veilig de nooduitgang kan vinden in geval van een noodsituatie.

Bestel vandaag nog jouw Pictogram Nooduitgang en zorg voor een veilige omgeving in jouw gebouw. Met deze duidelijke nooduitgang borden kun je levens redden en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Investeer in veiligheid en zorg voor duidelijke nooduitgang pictogrammen in jouw gebouw!

Kenmerken

  • Kleuren: groen en geel
  • Materiaal: PVC
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 150 mm x Lengte 300mm
  • Aanduiding: Links
Kleur
Groen
Materiaal
PVC
Afmeting
300 x 150 mm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: