Nooddouche Vinyl sticker 20x20cm

Nooddouche Vinyl sticker 20x20cm

150.3132.10
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,19
Inclusief BTW
€ 2,64 excl. BTW

De Nooddouche Vinyl sticker 20x20cm is een sticker die u verteld waar de nooddouche is.

 

Nooddouche Pictogram Kopen? Zorg voor Duidelijke Pictogrammen bij Nooddouches

Waarom Pictogrammen voor een Nooddouche?

In noodsituaties is snelle toegang tot veiligheidsvoorzieningen van levensbelang. Een nooddouche is een essentieel hulpmiddel om werknemers te beschermen tegen chemische of gevaarlijke stoffen. Om ervoor te zorgen dat iedereen in jouw faciliteit direct weet waar de nooddouche zich bevindt, zijn duidelijke nooddouche pictogrammen cruciaal. Deze pictogrammen, ook wel bekend als nooddouche borden, nooddouche stickers, pictogrammen voor douchen of picto douchen, geven duidelijk aan waar werknemers terecht kunnen om zich te spoelen in geval van een noodsituatie.

Belang van Duidelijke Pictogrammen

In geval van een ongeval met gevaarlijke stoffen, is snel handelen van groot belang. Duidelijke nooddouche pictogrammen zorgen ervoor dat werknemers direct weten waar ze heen moeten voor spoeling. In een stressvolle situatie kunnen deze heldere pictogrammen levens redden door kostbare tijd te besparen. Bovendien voldoe je met duidelijke pictogrammen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften, waardoor je de veiligheid en gezondheid van jouw werknemers waarborgt.

Duidelijke en Opvallende Pictogrammen

Onze nooddouche pictogrammen zijn duidelijk en opvallend, met een duidelijke afbeelding van een persoon die onder de douche staat. Hierdoor kunnen werknemers in één oogopslag zien waar ze terecht kunnen in geval van nood. Ze zijn verkrijgbaar als borden of stickers, afhankelijk van jouw behoeften. De heldere afbeelding en opvallende kleuren zorgen ervoor dat de pictogrammen zelfs op afstand goed zichtbaar zijn.

Nooddouche Pictogram of nooddouche sticker Kopen

Zorg voor de veiligheid van jouw werknemers door duidelijke nooddouche pictogrammen te plaatsen bij de nooddouche. Onze pictogrammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Plaats ze op een goed zichtbare locatie, zodat werknemers ze direct kunnen zien in geval van een noodsituatie.

Bestel vandaag nog jouw nooddouche pictogrammen en zorg voor een veilige werkomgeving. Met deze duidelijke pictogrammen ben je voorbereid op noodsituaties en zorg je ervoor dat werknemers snel de nooddouche kunnen vinden. Investeer in veiligheid en kies voor duidelijke nooddouche pictogrammen in jouw faciliteit!

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Groen
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: