Nestosyl creme 30g

Nestosyl creme 30g

350.622654
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,86
Inclusief BTW
€ 9,96 excl. BTW
Nestosyl creme 30g. Nestosyl, in het bekende oranje met blauwe doosje/ tubetje, is zeer g.........

 

Waarom Nestosyl crème gebruiken?

Snelle en effectieve pijnverlichting

Nestosyl crème is een effectieve pijnstillende crème die snel verlichting biedt bij verschillende huidirritaties, zoals insectenbeten, jeuk, brandwonden, schaafwonden en kleine snijwonden. De actieve ingrediënten in Nestosyl werken lokaal op de pijnreceptoren in de huid en verminderen zo de pijn en het ongemak.

Kalmeert en verzorgt de huid

Naast pijnverlichting kalmeert Nestosyl crème ook de geïrriteerde huid en bevordert het de genezing. De crème heeft een verzorgende werking en helpt bij het verminderen van roodheid, zwelling en jeuk, waardoor de huid sneller kan herstellen.

Handige tubevorm

Nestosyl crème wordt geleverd in een handige tubevorm, waardoor het gemakkelijk is om de crème aan te brengen op de aangedane plekken. De tube is compact en hygiënisch, en u kunt deze overal mee naartoe nemen voor onmiddellijke pijnverlichting wanneer dat nodig is.

Geschikt voor het hele gezin

Nestosyl crème is geschikt voor het hele gezin, inclusief volwassenen en kinderen. Het is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle pijnverlichting en het bevorderen van de huidgenezing.

Wanneer Nestosyl crème gebruiken?

Nestosyl crème kan worden gebruikt bij verschillende huidirritaties en verwondingen, zoals insectenbeten, jeuk, brandwonden, schaafwonden en kleine snijwonden. Breng de crème aan op de aangedane plekken en wrijf zachtjes in totdat deze volledig is geabsorbeerd. Het is raadzaam om Nestosyl crème zo snel mogelijk na het optreden van de huidirritatie of verwonding aan te brengen. Gebruik de crème niet op open wonden, slijmvliezen of ernstig beschadigde huid. Raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden, verergeren of als er tekenen zijn van een infectie. Kortom, Nestosyl crème biedt snelle en effectieve pijnverlichting bij verschillende huidirritaties en verwondingen. Het kalmeert en verzorgt de huid, en wordt geleverd in een handige tubevorm. Gebruik Nestosyl crème bij huidirritaties en verwondingen voor optimale pijnverlichting en huidgenezing. Zorg ervoor dat u altijd een tube Nestosyl crème bij de hand heeft voor onmiddellijke pijnverlichting wanneer u het nodig heeft.

Samenstelling:

Bevat per g: pramocaïne(hydrochloride) 10 mg, zinkoxide 100 mg. Conserveermiddelen: 8-hydroxychinoline en benzalkoniumbromide.

Type
Crème
Fabrikant
Nestosyl
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: