MHCI Handgel 70% Alcohol 500ml incl. pomp

MHCI Handgel 70% Alcohol 500ml incl. pomp
MH.10.05030 | EAN: 8720211420900
Nieuw Product

€ 3,27

- +

  Besteld voor 16.30, Morgen in Huis

Vanaf aantalKortingStuksprijs incl btwKopen
12 5% € 3,10  

Staffel kortingen

AantalKortingU bespaart
12 5% Tot € 1,96
 
Informatie

MHCI Handgel 70% alcohol is perfect voor het reinigen van de handen zonder water. Betreft een doelbewuste handgel -ontsmetting voor thuisgebruik of op kantoor. Handgel die overal en op elk moment gebruikt kan worden en makkelijk wegwrijft in uw handen. Het wassen van de handen met deze handgel helpt de handen te beschermen tegen bacteriën en ziektekiemen.

  • Gebruik: aanbrengen op de handen en inmasseren tot het opdroogt.
  • Inhoud 500ml
  • Inclusief pomp
  • Afmeting: (H) 170mm x (B) 85 mm

 

Is een verbandkoffer/BHV Koffer verplicht?
Volgens de Arbowetgeving moet u adequate hulpmiddelen in huis hebben. U kan hier denken aan een verbandkoffer welke zijn samengesteld volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

BHV Verplicht?
Voor elke organisatie binnen Nederland is het verplicht om een BHV-er te hebben, dit begint al vanaf 1 medewerker. Bij grotere organisaties is het verplicht om op elke afdeling BHV te kunnen voorzien. Wat vaak in de realiteit gebeurd is dat er 2 BHV-ers op klein- midden bedrijf aanwezig zijn dmv. vakantie of verlof.

Hoeveel verbandkoffers heeft u nodig op locatie?
Een bedrijf kan opgedeeld worden in verschillende vlakken. Een bedrijfsruimte heeft altijd verschillende vlakken in een pand, zoals een keuken, magazijn of bijv. verschillende verdiepingen. Op elke afdeling of verdieping moet er dan een verbandkoffer hangen. Om dit duidelijk in kaart te brengen kan u een RI&E laten uitvoeren.

Trusted Shops Reviews

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease