Mentholpoeder 0,4% 75gr

Mentholpoeder 0,4% 75gr

350.649290
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,16
Inclusief BTW
€ 3,44 excl. BTW

 

Mentho Mentholpoeder kopen? Verlichting en verfrissing met Mentholpoeder

Op zoek naar verlichting en verfrissing voor uw huid? Mentho Mentholpoeder is de perfecte keuze. Met dit speciale poeder kunt u genieten van de verkoelende en verzachtende werking van menthol. Bij Mentho begrijpen we dat uw huid soms wat extra zorg nodig heeft, en daarom hebben we dit poeder ontwikkeld om u verlichting te bieden.

Waarom Mentho Mentholpoeder gebruiken?

Mentho Mentholpoeder biedt verschillende voordelen voor uw huidverzorging. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Mentho Mentholpoeder:

  • Verkoelende werking: Het mentholpoeder zorgt voor een aangename verkoeling op de huid, wat vooral verlichtend kan zijn bij warm weer, jeuk of irritatie.
  • Verzachtende eigenschappen: Het poeder helpt bij het verzachten van een rode en geïrriteerde huid, waardoor het ongemak vermindert.
  • Geurige frisheid: Mentho Mentholpoeder heeft een aangename geur die voor een verfrissend gevoel zorgt, waardoor u zich de hele dag fris voelt.
  • Absorberende werking: Het poeder heeft een absorberende werking, waardoor het overtollig vocht kan opnemen en de huid droog en comfortabel blijft.

Met Mentho Mentholpoeder kunt u uw huid op een verfrissende en verzachtende manier verzorgen. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar verlichting en verfrissing.

Wanneer Mentho Mentholpoeder gebruiken?

Mentho Mentholpoeder kan op verschillende momenten gebruikt worden om optimaal van de voordelen te profiteren. Hier zijn enkele situaties waarin u Mentho Mentholpoeder kunt gebruiken:

  • Bij warm weer: Breng Mentho Mentholpoeder aan op uw huid tijdens warme dagen om verkoeling te ervaren en transpiratie te verminderen.
  • Bij jeuk en irritatie: Het poeder kan verlichting bieden bij jeukende of geïrriteerde huid, zoals bij insectenbeten of huiduitslag.
  • Na het sporten: Gebruik Mentho Mentholpoeder na het sporten om uw huid te verfrissen en onaangename geuren te verminderen.
  • Als deodorant: Het poeder kan ook gebruikt worden als een natuurlijke deodorant, om transpiratiegeur te neutraliseren en de frisheid te behouden.

Met Mentho Mentholpoeder kunt u uw huid verlichting en verfrissing bieden op elk gewenst moment. Bestel nu Mentho Mentholpoeder en geniet van het verkoelende en verzachtende effect.

Ingredienten
Talc, menthol (0,4%).

Gebruik
Door licht in de bus te knijpen wordt de poeder gemakkelijk op de huid aangebracht. Eventueel met de hand of een watje verdelen. 
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Niet aanbrengen vlakbij de neus, mond,ogen of op open wondjes.

Type
Poeder
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
75 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: