ME PAD Wandkast zonder Alarm

ME PAD Wandkast zonder Alarm

900.1155
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 157,23
Inclusief BTW
€ 129,94 excl. BTW
ME PAD Wandkast zonder Alarm.........

 

AED Kast voor de ME Pad AED kopen? Bescherming en toegankelijkheid gecombineerd!

Overweeg je een AED kast aan te schaffen voor je ME Pad AED? Zoek niet verder! De AED kast is ontworpen om niet alleen je levensreddende apparatuur te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat het snel toegankelijk is wanneer elke seconde telt. ME PAD Wandkast zonder Alarm voor de ME PAD Vol- & Halfautomaat

Waarom kiezen voor een CU Medical AED kast?

De CU Medical AED kast is een uitstekende keuze om je ME Pad AED in op te bergen. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Duurzame bescherming: De CU Medical AED kast biedt robuuste bescherming tegen stof en schokken. Zo blijft je AED in topconditie, klaar om te worden ingezet bij noodsituaties.

  • Opvallend design: De kast heeft een opvallend ontwerp dat de aandacht vestigt op de aanwezigheid van een AED. Dit kan levens redden, omdat mensen snel de locatie van de AED kunnen herkennen.

  • Toegankelijkheid: De AED kast zorgt ervoor dat je ME Pad AED snel en eenvoudig toegankelijk is voor geautoriseerd personeel in noodsituaties.

  • Veiligheidsslot: De CU Medical AED kast is voorzien van een veiligheidsslot om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en de AED te beschermen tegen diefstal of vandalisme.

  • Weinig onderhoud: Deze AED kast vereist minimaal onderhoud, zodat je je kunt concentreren op belangrijkere zaken, zoals levens redden.

  • Hoogwaardige materialen: CU Medical staat bekend om hoogwaardige medische apparatuur, en hun AED kasten zijn geen uitzondering. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid.

Bestel vandaag je CU Medical AED kast

Investeer in de veiligheid van je gemeenschap, werknemers en bezoekers door de CU Medical AED kast voor je ME Pad AED aan te schaffen. Met deze kast combineer je bescherming en toegankelijkheid op een efficiënte manier. Wacht niet langer - bestel nu en zorg ervoor dat je AED altijd in goede handen is en klaar is om levens te redden!

Specificaties CU Medical ME Pad AED kast zonder alarm

  • Afmeting: 38 x 38 x 20 cm
  • Merk: Medical Econet/CU Medical
  • Kleur: wit
  • Zonder Alarm
Kleur
Wit
Fabrikant
Medical Econet
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: