Koolzuurblusser Flameline 5 KG
Koolzuurblusser Flameline 5 KG
Koolzuurblusser Flameline 5 KG
Koolzuurblusser Flameline 5 KG

Co2 Brandblusser Flameline 5KG

FL.10.0113
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 87,06
Inclusief BTW
€ 71,95 excl. BTW

De Koolzuurblusser Flameline 5KG is een Koolzuurblusser van het merk Flameline. De brandblusser weegt 5KG.

 

Flameline Koolzuurblusser Kopen? Een Veilige en Krachtige Brandblusser

Overweegt u een koolzuurblusser aan te schaffen? De Flameline koolzuurblusser met een inhoud van 5 KG biedt een betrouwbare oplossing voor brandbeveiliging in diverse omgevingen. Ontdek hier waarom de Flameline brandblusser de juiste keuze is voor uw veiligheid.

Wanneer Heeft U een 5 KG Koolzuurblusser Nodig?

De 5 KG koolzuurblusser is bij uitstek geschikt voor het blussen van branden op elektrische apparatuur en in keukens waar vetbranden kunnen ontstaan. Het koolzuurgas verstikt de brand snel en effectief, waardoor het uitermate geschikt is voor het blussen van beginnende branden op vloeistoffen en elektrische apparatuur.

In omgevingen waar elektronica gevoelig is voor bluspoeders en schuim, biedt de Flameline koolzuurblusser een veilige en doeltreffende oplossing. Het laat geen residu achter, waardoor verdere schade aan elektronische apparatuur wordt voorkomen. Daarom is deze brandblusser ideaal voor kantoren, laboratoria, serverruimtes en andere ruimtes met waardevolle apparatuur.

Waarom Kiezen voor een Flameline Koolzuurblusser?

De Flameline koolzuurblusser staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kracht bij het bestrijden van branden. Het CO2-gas verstikt de brand zonder residu achter te laten, wat bijzonder effectief is bij branden op elektrische apparatuur en in keukens. Zo minimaliseert u de schade aan uw eigendommen.

Bovendien is de Flameline brandblusser voorzien van de benodigde certificeringen en voldoet het aan alle wettelijke normen voor brandbeveiliging. U kunt erop vertrouwen dat u met de Flameline koolzuurblusser investeert in een hoogwaardige en betrouwbare brandblusser.

Hoeveel CO2 Blussers Heeft U Nodig?

Het aantal benodigde CO2 blussers hangt af van de grootte van uw ruimte en het potentieel brandrisico. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om ten minste één koolzuurblusser per 200 vierkante meter te plaatsen. Voor specifieke adviezen en richtlijnen kunt u het beste een professionele risicoanalyse laten uitvoeren door een erkende brandveiligheidsdeskundige.

Investeer in Uw Veiligheid met de Flameline Koolzuurblusser

De Flameline 5 KG koolzuurblusser is een waardevolle investering in uw brandbeveiliging. Met deze krachtige en veelzijdige brandblusser kunt u beginnende branden snel en effectief blussen, waardoor u de veiligheid van uw personeel en eigendommen waarborgt.

Kies voor de Flameline koolzuurblusser en geniet van gemoedsrust, wetende dat u een hoogwaardige en betrouwbare brandblusser heeft om op terug te vallen in geval van brand.

De Koolzuurblusser Flameline 5KG is een brandblusser van het merk Flameline. De blusser is gevuld met koolzuursneeuw. Dat maakt de blusser zeer geschikt voor vloeistofbranden en branden in apparatuur dat onder spanning staat van elektriciteit. Daardoor kan de CO2 blusser worden gebruikt in laboratoria en computerruimten. De blusser weegt licht en is makkelijk te gebruiken. Ook laten de CO2 Blussers geen bijkomende schade of rommel achter. De blusser kan het beste gecombineerd worden met een 6 Liter schuimblusser wanneer elektrische artikelen in brand staan. De blusser mag niet worden gebruikt voor branden van klasse A (papier, hout, doek, etc.)

Kenmerken

  • Geschikt voor vloeistofbranden
  • Geschikt voor branden met elektriciteit
  • Weegt licht
  • Makkelijk te gebruiken
  • Laat geen rommel of bijkomende schade achter

Specificaties

  • Gewicht: 5 KG
  • Brandklasse: B
  • Hoogte: 75 cm
  • Diameter: 25 cm
  • Gewicht 16 KG
  • Geschikt voor: Ruimtes met elektrische apparaten
  • Spuitduur 13 seconden
  • Spuitbereik: 4-5 meter
  • Blusrating 89 B
  • Materiaal: Staal
  • Geschikt voor temperaturen van -30°C tot plus 60 °C
  • Normering: EN3
Fluorvrij
Nee
Blusrating
89 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
CO2 (B)
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
5 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: