Kinderverbanddoos HEKA
Kinderverbanddoos HEKA
Kinderverbanddoos HEKA
Kinderverbanddoos HEKA

Verbanddoos EHBO HEKA Kinderen

300.0271
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,20
Inclusief BTW
€ 24,95 excl. BTW

EHBO producten voor kinderen nodig? De HEKA kind EHBO doos is voorzien van alle benodigde EHBO producten voor kinderen. Wordt geleverd inclusief wandhouder.

 

HEKA kinderverbanddoos kopen?

Op zoek naar een handige Kinder verbandtrommel? De HEKA kinderverbanddoos is speciaal gemaakt voor kinderen. Naast een vrolijke sticker op de voorkant van de doos is de inhoud ook volledig afgestemd op kinderen. Zo zitten er extra pleisters, kleinere windsels, snelverbanden en gazen in. Om de kinderen wat op te vrolijken bij hun verwonding zitten er 22 kanjer stickers in. Hiermee krijgt het kind snel weer een lach op zijn/haar gezicht en kunnen zij snel verder spelen. De Kinder EHBO doos is geschikt voor gastouders, basisscholen, middelbare scholen, kinderopvang- & kinderdagverblijf en peuterspeelzalen.

Bij kinderen & baby's zit een ongeluk in een klein hoekje en is erg schrikken voor ouders. Door de juiste materialen in huis te hebben, kan u snel en adequaat reageren op een situatie of in geval van nood.

Deze verbanddoos beschikt over een gebruiksvriendelijke handleiding waardoor iedereen er mee kan werken. Het is een ideale koffer als aanvulling op een BHV verbandkoffer voor op een kinderdagverblijf of bij bijvoorbeeld gastouders. Hij is ook geschikt voor thuis of om mee te nemen op vakantie. Vul de inhoud aan met nestosyl of arniflor zalf of gel voor schaafwonden of insectenbeten.

Wat zijn de voordelen van de EHBO Doos voor Kinderen van HEKA?

  • De verbandtrommel is goedgekeurd door Het Oranje Kruis met goedkeuringsnummer EC58-07.
  • Alle artikelen zitten los in de verbanddoos en zijn niet afgeschermd met een transparante afdekplaat.
  • ABS stevige verbandtrommel
  • Afmeting: 26 x 17 x 8 cm - Compacte verbanddoos
  • Voorzien van extra kinderpleisters

HEKA Artikelnummer: TR0048

Tip: Vul de kinderverbanddoos aan met arnikind zalf en hou je eigen EHBO kennis up-to-date met een geheugensteun met EHBO regels.

Kleur
Wit
Materiaal
ABS-Kunststof
Afmeting
26 x 17 x 8 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
School
Thuis
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
Onderwijs

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: