EHBO Koffer Leeg A
EHBO Koffer Leeg A
EHBO Koffer Leeg A
EHBO Koffer Leeg A

EHBO Koffer Leeg A

HK.TR0452
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 38,04
Inclusief BTW
€ 31,44 excl. BTW

 

EHBO Koffer A leeg kopen? Stel uw eigen EHBO-kit samen

Waarom zou u een EHBO Koffer A leeg kopen? Een lege verbandkoffer biedt u de mogelijkheid om uw eigen EHBO-kit samen te stellen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Met een lege EHBO koffer kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, zodat u altijd voorbereid bent op noodsituaties.

Waarom een lege EHBO Koffer A?

Een lege EHBO Koffer A is ideaal voor situaties waarin standaard EHBO-kits niet aan uw specifieke behoeften voldoen. Elk bedrijf, elke organisatie en elk huishouden heeft verschillende risico's en vereisten als het gaat om eerste hulp. Met een lege verbandtrommel kunt u zelf de inhoud bepalen en aanpassen aan de aard van uw activiteiten en het aantal mensen dat aanwezig is.

Bovendien biedt een lege EHBO Koffer A u de flexibiliteit om uw EHBO-kit te updaten en uit te breiden wanneer dat nodig is. U kunt nieuwe EHBO-materialen toevoegen en verlopen items vervangen, waardoor uw EHBO-kit altijd actueel en effectief blijft.

Stel uw eigen EHBO-kit samen

Met een lege EHBO Koffer A kunt u uw eigen EHBO-kit samenstellen. U kunt items toevoegen zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Als u specifieke medicatie of andere medische benodigdheden nodig heeft, kunt u deze ook in uw EHBO-kit opnemen.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-doos gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Of het nu voor gebruik thuis, op kantoor, in de auto, op de boot, of tijdens outdoor-activiteiten is, u kunt erop vertrouwen dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft.

Investeer in veiligheid

Een lege EHBO Koffer A kopen is een investering in de veiligheid van uzelf, uw werknemers, uw gezin en iedereen die zich in uw omgeving bevindt. Een goed uitgeruste en aangepaste EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan letsel en verdere complicaties helpen voorkomen.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege EHBO Koffer A en zorg ervoor dat u altijd klaar bent om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De HEKA verbandkoffer Multi flex A is een oranje ABS verbandkoffer, met een flexibele vakindeling en 180 graden draaibare plexiglas binnenkleppen. De binnenkleppen en de koffer hebben een makkelijke en goede sluiting. De koffer wordt geleverd met wandbeugel.

Specificaties

  • Kleur: Oranje
  • Afmeting: 44 x 33 x 14,5 cm
  • Inclusief wandhouder & binnenplaten
  • Mogelijkheid om de binnenplaten te verwijderen
  • HEKA artikelnr.: TR0452-2
  • Materiaal: ABS
  • Geschikt tot 30 personen
Materiaal
ABS-Kunststof
Afmeting
44 x 33 x 14,5 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: