HEKA synthetische watten 2,75 m x 15 cm niet steriel 5 Rollen

HEKA synthetische watten 2,75 m x 15 cm niet steriel 5 Rollen

HK.WA4035
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,95
Inclusief BTW
€ 5,46 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 11,90
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 5,36
 

Synthetische watten kopen of bestellen?

De synthetische watten wordt gebruikt bij het aanleggen van een drukverband. De watten zorgen ervoor dat er een gelijkmatige verdeling komt van de druk rondom de verstuiking of kneuzing. Gebruik hier bijvoorbeeld een ideaal windsel of steunwindsel voor.

  • luchtdoorlatend
  • Geproduceerd van hoogwaardig polyester
  • Voorkomt drukplekken en zorgt voor een gelijke verdeling van de druk
  • Absorberend

Wattenrol kopen? Syntethische watten van HEKA!

Een synthetische wattenrol is de ideale keuze voor wondverzorging en ondersteuning. Het is hypoallergeen, absorberend en pluisvrij, waardoor het veilig en comfortabel is voor gevoelige huidtypes. De wattenrol biedt uitstekende vochtopname en veerkracht, waardoor het geschikt is voor drukverbanden en het absorberen van wondvocht. Bovendien is het duurzamer en sterker dan katoenen watten, waardoor het langer meegaat en betere bescherming biedt. De lichte structuur zorgt voor comfort tijdens het dragen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, hygiënische en effectieve optie voor wondverzorging, is een synthetische wattenrol de juiste keuze.

Waar worden verbandwatten voor gebruikt?

De synthetische watten wordt gebruikt bij het leggen van een drukverband denk hieraan bij een verwonding door vallen of stoten of een ongeluk op de fiets of sportvereniging. Deze ongelukken veroorzaken verstuikingen, bloedingen en kneuzingen en worden verzorgd met een drukverband waarbij, een zwachtel en wattenrol worden gebruikt. Zorg met de watten ervoor dat het lichaamsdeel niet afgekneld wordt.

De verbandwatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en breedtes.

In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling worden de synthetische watten ook wel verbandwatten, of watten genoemd. Zorg ervoor dat het watten altijd aanwezig is bij elke sportvereniging of school.

Wat is het verschil tussen verbandwatten en synthetische watten?

Synthetische watten zijn gemaakt van polyster en verbandwatten zijn geproduceerd van 100% katoen. De Synthetische watten zijn verpakt op rol waar de verbandwatten zigzaggend zijn geproduceerd. Beide producten worden gebruikt voor het aanleggen van een drukverband.

  • Afmeting: 2,75 m x 15 cm (L x B)
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en eenheden
  • HEKA Artikelnr.:WA4035-1
  • ZI-Nummer: 15483487
Materiaal
Polyester
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: