HEKA sorb absorberend verband Steriel 20x20 10 st.

HEKA sorb absorberend verband Steriel 20x20 10 st.

HK.AB0102
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,80
Inclusief BTW
€ 6,24 excl. BTW

Het steriele absorberend verband voor het afdekken van grote wonden en het opvangen van grote hoeveelheden wondvocht. Steriel verpakt per stuk en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
8 10% € 5,44
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
8 10% € 6,12
 

Absorberend verband kopen? Efficiënte wondverzorging met absorberende kompressen!

Wat is een absorberend verband?

Een absorberend verband, ook wel bekend als absorberend kompres, is een speciaal ontworpen wondverband dat uitstekend vocht absorbeert. Dit type verband is uitermate geschikt voor wonden met een hoog vochtafgevend vermogen, zoals bijvoorbeeld bij bloedingen of zwaardere wonden. Het absorberende kompres is gemaakt van materiaal dat vocht opneemt en vasthoudt, waardoor de wond droog blijft en een optimaal genezingsklimaat wordt bevorderd.

Hoe gebruik ik een absorberend verband?

Het gebruik van een absorberend verband voor efficiënte wondverzorging is eenvoudig:

 1. Reinigen van de wond: Reinig de wond en de omgeving voorzichtig om eventueel vuil en bacteriën te verwijderen. Zorg ervoor dat de wond droog is voordat je het absorberende kompres aanbrengt.
 2. Aanbrengen van het kompres: Plaats het absorberende kompres voorzichtig op de wond, zodat het de wond volledig bedekt. Let op dat het verband niet te strak zit om de bloedcirculatie niet te belemmeren.
 3. Vastzetten: Bevestig het absorberende verband stevig met behulp van een tourniquet, traumazwachtel of ander geschikt verbandmiddel, zodat het goed op zijn plaats blijft zitten.
 4. Verzorging van de wond: Controleer regelmatig of het absorberende verband verzadigd is en vervang het verband indien nodig voor optimale hygiëne en genezing.

Waar wordt een absorberend verband voor gebruikt?

Een absorberend verband wordt met name gebruikt voor wonden die veel vocht afgeven, zoals bij zware bloedingen of diepe wonden. Het verklevende absorberende verband zorgt ervoor dat vocht effectief wordt opgenomen en vastgehouden, waardoor de wond droog blijft en een optimaal genezingsproces wordt bevorderd. Daarnaast kan absorberend verband ook worden gebruikt in combinatie met andere wondverzorgingsproducten, zoals alginaat verband, om een nog betere wondgenezing te bevorderen.

Bij onze specialistische producten bieden we hoogwaardig absorberend verband aan voor efficiënte wondverzorging. Onze absorberende kompressen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vocht effectief absorbeert en vasthoudt. Ze zijn zacht, hypoallergeen en bieden optimaal comfort voor de gebruiker. Voeg absorberend verband toe aan je EHBO koffer en zorg voor een professionele en effectieve wondverzorging bij bloedingen en zwaardere wonden.

Waarom absorberend verband kopen?

 • Steriel verpakt
 • Hoog absorptievermogen
 • Geschikt voor afdekking van diepe wonden
 • Beschermt de wond tegen druk en stoten

Bestel nu je absorberende kompressen en verzorg wonden op een efficiënte en professionele manier. Met ons hoogwaardige absorberende verband ben je verzekerd van een snelle genezing en een droge wondomgeving. Verzorg wonden met zorg en bestel vandaag nog je absorberende kompressen!

De absorberende verbanden zijn steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het verband ook wel niet verklevende absorberende verband, absorberend kompres of absorberende kompres genoemd.

 • HEKA Artikelnr.: AB0102
 • ZI-Nummer: 14061902
 • Afmeting: 20 x 20 cm
 • Verpakt per 10 stuks
 • Geschikt voor matig tot zwaar exsuderende wonden
Soort Kompres
Absorberend kompres
Steriliteit
Steriel
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Non-Woven
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: