Heartsave AED Complete Set (Defibrillator)

De HeartSave AED van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. .........

Meer details

Heartsave AED Complete Set (Defibrillator)
900.1001 | EAN:
Nieuw Product

€ 1.589,33

Op Voorraad

- +

Gratis Levering vanaf €75
Alles direct leverbaar
Op werkdagen voor 16.30, Volgende dag geleverd
Advies via Telefoon, Chat, Email en Whatsapp
 
Meer informatie

De HeartSave AED van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de Heart-Save AED is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water (IP waarde=55). Dit betekend dat hij bestand is tegen waterstralen van alle richtingen. Door zijn enorme robuustheid is hij bijzonder goed bestand tegen vallen, stoten etc.

De Heart-Save AED is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. De software voor het uitlezen van deze gegevens op de computer wordt meegeleverd. Tevens kan deze kaart gebruikt worden om de AED aan te passen aan veranderde richtlijnen m.b.t. reanimatie of gebruik van de AED.

Taalkeuze: Deze AED wordt standaard geleverd met de volgende 3 talen: Nederlands, Engels (VS) en Frans. U kunt ook kiezen uit de optionele taalcombinatie Nederlands, Engels (UK) en Duits. Mocht u op zoek zijn naar een andere taal, neemt u dan even contact met ons op!

Primedic HeartSave PAD en Primedic HeartSave AED

De HeartSave AED heeft veel overeenkomsten met de goedkopere HeartSave PAD, maar er zijn enkele verschillen: Levensduur van de batterij van de AED is 6 jaar, van de PAD is deze 3 jaar; De AED bevat een taalknop voor het instellen van 3 verschillende talen, de PAD heeft deze mogelijkheid niet; Garantie op de AED is 5 jaar, op de PAD is deze 2 jaar; Eventuele software-upgrades voor de AED zijn gratis, voor de PAD zullen deze verkrijgbaar zijn tegen betaling (naar schatting ca. € 150,- per upgrade)

Schrijf als eerste uw beoordeling !

Klantbeoordelingen en beoordelingen

Niemand heeft nog geen beoordeling geplaatst

4 Gerelateerde producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa