Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks

Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks

350.901430
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 6,95

€ 6,95 excl. BTW

De Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks zijn blarenpleisters van het merk Hansaplast. De pleisters zijn water- en zweetbestendig en blijven 48 uur vastzitten aan uw huid. De hydrocolloïde technologie zorgt voor een snellere genezing.

 

De Hansaplast Blarenpleister Groot 5 stuks zijn blarenpleisters van het merk Hansaplast. De pleisters hebben Hydrocoloïde technologie. Dat is een gelkussen die het vocht uit de blaar opneemt en voor een gelachtige beschermlaag zorgt. Dat voorkomt wrijving en zorgt voor een snellere genezing van uw blaar. De pleister beschermt ook tegen vuil en bacteriën. Ook wordt de blaar beschermt tegen druk. De pleisters zijn water- en zweetbestendig en blijven tot wel 48 uur vastzitten. Douchen en sporten met pleisters is dus ook mogelijk. De Hansaplast Blarenpleister is speciaal geschikt voor de hiel en bal van de voet, maar kan ook op andere plekken op de voet gebruikt worden.

Hoe te gebruiken

Om de Hansaplast Blarenpleister aan te brengen, moet u de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister stevig aan drukken en glad strijken. De pleister moet u alleen vervangen voor wanneer deze vanzelf loskomt. Als de blaar open is moet u het eerst desinfecteren en anders kunt u de pleister direct aanbrengen op de blaar. Als u diabetes heeft moet u een arts raadplegen.

Kenmerken

  • Hydrocolloïde technologie
  • Blijft tot 48 uur vastzitten
  • Water- en zweetbestendig
  • Beschermt tegen vuil en bacteriën
  • Inhoud: 5 stuks

 

 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
hydrocolloïde
Merk
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: