Fysiolin Inhalatiezalf 500 ml

Fysiolin Inhalatiezalf 500 ml
FI.10.0100 | EAN: 1603795
Nieuw Product

€ 25,91

€ 25,91 per 1

- +

Gratis Levering vanaf €75
Alles direct leverbaar
Op werkdagen voor 16.30, Volgende dag geleverd
Advies via Telefoon, Chat, Email en Whatsapp
 
Meer informatie

Fysiolin inhalatiezalf 500 ml, parabenen vrij. De werkzame stoffen in Fysiolin inhalatiezalf zijn Petrolatum, Camphor, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Myristica Fragans Kernel Oil, Linalool en Limonene.

Fysiolin inhalatiezalf gebruikt men veelvuldig bij griep en- of verkoudheid. Wrijf voor het slapen gaan borst en rug in en bedek deze lichaamsdelen vervolgens met een flanellen doek. Bij gebruik als inhaleringsmiddel: doe een volle lepel Fysiolin inhalatiezalf in een kom heet (maar geen kokend) water en adem de vrijgekomen verzachtende dampen zo diep mogelijk in.

Pas op met heet water, zet de kom tijdens het inhaleren altijd op een stevige ondergrond. Pas op voor verbranding van het gezicht bij te hete damp indien het zalf/watermengsel afgekoeld is, niet opnieuw opwarmen want daarbij kunnen spatten ontstaan.

Niet gebruiken bij: Huidafwijkingen, kinderen en nooit bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Speciale waarschuwingen en bijzondere voorzorgen bij gebruik: Niet toepassen bij kinderen. Uitsluitend aanbrengen op borst en rug, niet in de neus of bij de ogen. Niet inslikken. Wanneer de klachten aanhouden of terugkeren dient men een arts te raadplegen. Dit middel dient buiten het bereik van kinderen bewaard te worden.

Gebruik bij zwangerschap en het geven van borstvoeding: Dit middel kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht, overeenkomstig het voorschrift, worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, mits niet op grote oppervlakken toegepast. Tijdens de borstvoedingsperiode dit middel niet gebruiken als wrijfmiddel op de borst.

Schrijf als eerste uw beoordeling !

Klantbeoordelingen en beoordelingen

Niemand heeft nog geen beoordeling geplaatst

8 Gerelateerde producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa