Forma Reddingsschaar incl. beschermhoes

Forma Reddingsschaar incl. beschermhoes

Forma
800.0430
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 59,22
Inclusief BTW
€ 48,94 excl. BTW
Deze schaar is een multi-functioneel talent.
Ze is ideaal voor het doorsnijden/doorknippen .........

 

De Robin Safety-boy reddingschaar heeft een zwarte coating met een chrome uitstraling. Deze schaar is een multifunctioneel talent: Het is ideaal voor het snijden door de redding harnas, zoals kleding. De schaar is ook geschikt voor het breken van glaspanelen vanwege de bijzondere grote ringen. 

Waar wordt een reddingsschaar voor gebruikt?

Een reddingschaar is een speciaal soort schaar die wordt gebruikt door professionele hulpverleners zoals brandweerlieden, ambulancediensten, en reddingswerkers. Het is een stevig en krachtig instrument dat is ontworpen om diverse materialen snel en efficiënt te snijden, zoals metaal, rubber, en kleding.

Reddingsschaar kopen?

Reddingscharen zijn vaak groter en krachtiger dan gewone scharen. Ze hebben vaak een brede, stevige greep die biedt een goede grip en een comfortabele houding voor de gebruiker. De snijranden zijn vaak gemaakt van hoogwaardig staal, wat ze duurzaam en scherp maakt.

Reddingscharen worden vaak gebruikt in noodsituaties om mensen te bevrijden die vastzitten in bijvoorbeeld een auto na een ongeval of in een gebouw na een brand. Ze worden ook vaak gebruikt om geblokkeerde deuren, ramen, of andere openingen te openen.

Het is belangrijk om de reddingschaar regelmatig te onderhouden en te controleren op beschadigingen of slijtage, vooral als deze wordt gebruikt in extreme omstandigheden. Het is ook aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een reddingschaar en te vermijden contact met de snijranden van de schaar of de snijranden van andere objecten die worden gesneden.

  • Forma Reddingsschaar
  • Geproduceerd van Solingen staal
  • Wordt geleverd inclusief beschermhouder

Tip: Wij bieden ook tourniquet aan voor slagaderlijke bloedingen.

Materiaal
RVS
Fabrikant
Forma
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: