Firefox/Firestop wandhouder

Firefox/Firestop wandhouder

Firestop
BB.60.0850
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,77
Inclusief BTW
€ 3,94 excl. BTW

Wandhouder voor de Firefox schuim spraybrandblussers

 

Firestop wandhouder of wandbeugel Kopen? Voor Snelle toegang en optimaal gemak!

Bent u op zoek naar een handige manier om uw Firestop sprayblusser altijd binnen handbereik te hebben? Overweeg dan een Firestop wandhouder of wandbeugel aan te schaffen. Ontdek de voordelen van deze praktische accessoires en hoe ze zorgen voor een directe toegang tot uw sprayblusser, terwijl ze bijdragen aan een verbeterde brandveiligheid.

Voordelen van een Wandbeugel

Een wandbeugel voor uw Firestop sprayblusser biedt diverse voordelen:

  1. Directe Toegang: Met een wandbeugel is uw Firestop blusser altijd klaar voor gebruik, direct wanneer u deze nodig heeft. Dit bespaart kostbare tijd in noodsituaties.

  2. Georganiseerde Opbergmogelijkheid: De wandhouder biedt een georganiseerde en duidelijke plek om uw blusser op te bergen. Dit voorkomt dat de blusser rondslingert en altijd gemakkelijk te vinden is.

  3. Ruimtebesparend: Wandbeugels zijn een ruimtebesparende oplossing. Ze houden uw blusser veilig en dicht bij de muur, zonder dat het veel vloerruimte in beslag neemt.

  4. Bescherming tegen Beschadiging: Door uw Firestop blusser in een wandbeugel te plaatsen, wordt deze beschermd tegen stoten en vallen, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Waarom kiezen voor Firestop wandbeugels?

Firestop is een gerenommeerd merk dat zich richt op hoogwaardige brandbeveiligingsproducten. De wandbeugels van Firestop zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij de afmetingen van de Firestop sprayblussers. Ze zijn stevig, duurzaam en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Geschikt voor de Firestop/Trias spraybrandblusser!

Bestel nu uw Firestop wandhouder of wandbeugel

Wacht niet tot het te laat is om te investeren in brandveiligheid. Bestel nu uw Firestop wandhouder of wandbeugel en zorg ervoor dat uw sprayblusser altijd klaar staat om u te beschermen. Kies voor gemak, kwaliteit en veiligheid met Firestop. Bescherm uzelf, uw dierbaren en uw bezittingen met deze essentiële brandbeveiligingsaccessoires. Bestel vandaag nog!

Specificaties Firestop/Trias wandhouder

  • Merk: Trias
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
Kleur
Zwart
Materiaal
Plastic
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: