Evacuatiestoel vinyl sticker 20 x 20 cm

Evacuatiestoel vinyl sticker 20 x 20 cm

150.3132.88
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,19
Inclusief BTW
€ 2,64 excl. BTW

Evacuatiestoel vinyl sticker 20 x 20 cm

 

Evacuatiestoel pictogram kopen? Veiligheid voorop met een duidelijk Evacuatiestoel pictogram

Waarom zou u een Evacuatiestoel pictogram overwegen? In noodsituaties, zoals bij een brand of andere calamiteit, kan een evacuatiestoel van levensbelang zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Met een duidelijk zichtbaar Evacuatiestoel pictogram kunnen hulpverleners en omstanders snel de locatie van de evacuatiestoel vinden en deze gebruiken om mensen veilig en snel te evacueren.

Waarom een Evacuatiestoel pictogram?

Een Evacuatiestoel pictogram is cruciaal voor de veiligheid van alle aanwezigen op uw locatie. Het geeft duidelijk aan waar de evacuatiestoel zich bevindt, zodat mensen met beperkte mobiliteit snel en efficiënt geëvacueerd kunnen worden. In noodsituaties is het essentieel om snel te handelen, en het Evacuatiestoel logo helpt om direct de juiste apparatuur te vinden voor een veilige evacuatie.

Het Evacuatiestoel logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor hulpverleners en omstanders snel kunnen reageren zonder verwarring of aarzeling. Dit verhoogt de kans op een succesvolle evacuatie en vergroot de veiligheid van alle aanwezigen.

Gebruiksvriendelijke Evacuatiestoel stickers en borden

Onze Evacuatiestoel stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze Evacuatiestoel stickers op muren, deuren, ramen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van een evacuatiestoel aan te geven. Dit zorgt ervoor dat hulpverleners en omstanders snel en efficiënt kunnen handelen in noodsituaties en mensen met beperkte mobiliteit veilig kunnen evacueren.

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van alle aanwezigen op uw locatie door een Evacuatiestoel pictogram te plaatsen op een goed zichtbare locatie. Bestel nu onze hoogwaardige Evacuatiestoel stickers en borden en draag bij aan een veilige evacuatie in noodsituaties.

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Groen
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: