EHBO 

Snel en voordelig uw EHBO en BHV artikelen bestellen.
Scherpe Online Prijs en Snel geleverd !

Wij leveren aan o.a. bedrijven, particulieren, overheden en instellingen.

EHBO-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde verbandmiddelen, pleisters en oogspoelingsproducten. Tevens bestelt u bij ons uw complete verbanddoos of overige artikelen voo...

Meer
 • Verbandkoffers
  Verbandkoffers

  Op zoek naar de juiste verbandkoffer of EHBO Kit? Wij leveren alles op het gebied van EHBO Koffers en verbanddozen. Verbandkoffers welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (A/B en 2016 verbandkoffers en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbandkoffers, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbandkoffers voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windsels, kompressen, handschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

   

   

 • Verbanddozen
  Verbanddozen

  Verbanddoos/Verbandtrommel

  Op zoek naar de juiste verbanddoos? Wij leveren alles op het gebied van verbandkoffers en verbanddozen. Verbanddozen welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (DIN/B en 2016 verbanddozen en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbanddozen, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbanddozen voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windselskompressenhandschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

 • Verbandtassen
  Verbandtassen

  Verbandtassen/BHV Rugzakken

  Op zoek naar de juiste verbandtas of rugzak? Wij leveren verschillende modellen en kleuren EHBO verbandtassen en BHV Rugzakken. U kunt hier denken aan EHBO tas of rugzak welke zeer geschikt zijn voor (sport)verenigingen, evenementen, excursies & bedrijven.

  Soorten EHBO Tas/BHV Rugzakken

  EHBO Tassen & Rugzakken voor diverse situaties & omgevingen vindt u in ons assortiment. Zoekt u bijv. een EHBO Tas welke zijn voorzien van met een vulling, zonder vulling of verschillende vakindelingen?

  Elite Bags Rug- en verbandtassen

  Elite Bags EHBO- en BHV Tassen zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen. De tassen en rugzakken zijn gemaakt van een zeer slijtvast & waterdicht materiaal. De tassen zijn voorzien van reflecterende materiaal waardoor, u ook in het donker erg zichtbaar bent.

   

 • Eerste Hulp sets
  Eerste Hulp sets

  Eerste Hulp Sets/Verbandsets

  Op zoek naar de juiste eerste hulp set of verbandset voor op vakantie? Wij leveren een ruim assortiment sets van bekende merken als bijvoorbeeld Heltiq & HEKA.

  Waarom een eerste hulp Set?

  Een ongelukje is snel gemaakt, zowel in en rond het huis als tijdens een excursie of een verblijf in het buitenland. Met de eerste hulp sets  heeft u alles snel bij de hand en zit het ook niet in de weg vanwege de compacte afmetingen en bent u perfect voorbereid.

 • Navullingen
  Navullingen

  Op zoek naar de Inhoud van een Verbandkoffer of EHBO Koffer?

  Is de inhoud van de verbandkoffer of verbanddoos op locatie niet meer compleet of verlopen? Bij ons bent u op het juiste adres voor een complete navulling of alle losse EHBO hulpmiddelenBelangrijk is dat uw verbandkoffer/trommel up-to-date is en niet de houdbaarheidsdatum overschreden heeft. Controleer de ehbo koffer jaarlijks op de inhoud of verloopdatum zodat, u voldoet aan de ARBOwet en nooit een probleem heeft met de audit controle. 

  U kunt met onze Controlelijsten eenvoudig en snel de losse artikelen per soort bestellen. Stuur de ingevulde controlelijsten door naar ons e-mailadres voor een snelle afhandeling.

  Een EHBO koffer of verbanddoos kan van een verschillende ehbo inhoud zijn voorzien. Kijk dus goed of u een verbandtrommel met een A/B/BHV of verbanddoos inhoud op locatie aanwezig heeft.

 • EHBO Losse Producten
  EHBO Losse Producten

  Op zoek naar EHBO producten of EHBO Materialen?

  Wondverzorging is een ruim begrip in de EHBO/BHV wereld. Veel voorkomende EHBO hulpmiddelen die ook zijn voorzien in een EHBO koffer zijn snelverbanden, kompressen, Windsels, Netverband, pleisters, traumazwachtels, tourniquets en wondreiniging. 

  Bij ons kan u terecht voor een breed scala aan verbandmiddelen van bekende merken als HEKA, Hansaplast, Sanaplast, BSN, 3M, Special Medics, Hartmann en CMT.

  Zorg voor een snelle genezing met de juiste wondverzorgingsmiddelen.

   

   

   

 • Pleisters
  Pleisters

  Pleisters kopen?

  Pleisters worden gebruikt in verschillende situaties. Of u nu een klein sneetje hebt of een grotere wond, met een pleister beschermt u de wond tegen viezigheid. Bij EHBOproducten.nl vindt u pleisters van bekende merken zoals Hansaplast, Compeed, Betadine, Heltiq & BSN (Leukoplast).

  Welk soort Pleister?

  Pleisters op rol, wondpleisters, detecteerbare/HACCP pleisters, hechtpleister, eilandpleisters & kinderpleisters verkrijgbaar in verschillende maten en grootte’s bij EHBOproducten.nl

 • Pleisterdispensers
  Pleisterdispensers

  Pleisterdispensers

  Een pleisterdispenser voorkomt vaak, dat uw verbandkoffer of verbandtrommel worden opgemaakt op locatie. Hiermee voorkomt u kosten in controleren en missende losse producten in de inhoud van uw verbandkoffer. Dankzij een pleisterdispenser kunt u voortaan hygiënisch, makkelijk én snel een pleister pakken.

  Soorten Pleisterdispensers

  Wij bieden een ruim assortiment pleisterdispensers aan van bekende merken als, Salvequick, PLUM Quickfix, Akla, Snogg en HEKA. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met verschillende pleisters verkrijgbaar.

 • Pleisterdispenser Navullingen
  Pleisterdispenser Navullingen

  Pleisterdispenser Navullingen

  EHBOproducten.nl bied een ruim assortiment pleisterdispensers navullingen aan van bekende merken als, Salvequick, PLUM Quickfix, Akla, Snogg en HEKA. Voor alle pleisternavullingen zijn pleisterautomaten met verschillende pleisters verkrijgbaar.

  Pleisternavullingen zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat niks rond slingert. Pleisterdispensers zijn gemakkelijk te monteren op bijvoorbeeld een wand of kast. Hiermee hangt u alles samen op een centrale locatie, zodat dit voor iedereen goed zichtbaar is.

 • EHBO Hulpstations
  EHBO Hulpstations

  EHBO Hulpstations

  Een Eerste Hulp Station kan worden gebruikt voor de behandeling van verscheidene typen letsels en kan bovendien eenvoudig worden aangepast aan diverse verzorgingsbehoeften. Met een complete eerstehulpuitrusting op uw werkplek hopen we dat u meer hulp kunt en durft te geven als er een ongeluk gebeurt. Wij bieden een ruim assortiment aan van eerste hulp stations van bekende merken als Plum en Cederroth. Alle onderdelen van de eerste hulp stations zijn ook los verkrijgbaar. Zoekt u toch een volledige verbandkoffer of verbanddoos, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

   

 • Reanimatie en Beademing
  Reanimatie en Beademing

  Reanimatie en Beademing

  Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van reanimatie beademing, hierbij kan u denken aan beademingsdoekjes, Reanimatiesets en sleutelhangers. In deze groep vindt u alles op het gebied voor ademinghalingshulpmiddelen. 

 • Desinfectie en Hygiëne
  Desinfectie en Hygiëne

  Desinfectie en Hygiëne artikelen bestellen?

  Wij bieden een ruim assortiment van desinfectie en hygiene producten van bekende merken als: Sterillium, Betadine, CMT, Purell, Unicura, Dettol, Salvequick, Hibicet, Hansaplast, HEKA en Hartmann.

  Wat is reinigen?

  Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, vuil of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

  Wat is desinfecteren?

  Desinfecteren is het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen, zoals bacteriën en virussen. Door de micro-organismen te bestrijden, kunnen ze zich niet verder verspreiden. Desinfecteren dient te gebeuren direct na het reinigen van een oppervlak. 

 • Oogspoeling
  Oogspoeling

  Oogspoeling/Oogdouche

  Bedrijven die actief zijn met bijvoorbeeld hout, chemische stoffen of stof zijn verplicht volgens de regelgeving om een oogdouche op locatie aanwezig te hebben. Wij bieden u een ruim assortiment oogspoeling aan van bekende merken als Plum, Cederroth, Sanaplast & Braun. Denk hier aan oogspoelflessen, oogspoelstations en wandhouders.

   

 • Brand / Brandwonden
  Brand / Brandwonden

  Brandwondenverzorging

  Brandwonden onstaan door verbranding van de huid dmv. warmte, chemische stoffen, elektriciteit of extreem koude temperaturen. Wij bieden een ruim assortiment brandwond producten van bekende merken als Burnfree, HeltiQ en Burncare. Brandwonden komen bijvoorbeeld veel voor in de Horeca en metaalindustrie. Voeg een flesje brandwondengel toe aan uw verbandkoffer toe om dit af te dekken op locatie.

 • Brandblusser
  Brandblusser

  Schuim, Poeder & Co2 Brandblussers

  Welke brandblusser is voor u van toepassing?

  Geschikt voor brandklasse
  Type blusserNevenschadeKans op herontstekingGebruiksgemakABCDF
  (Sproei-)schuimblusserWeinigNeeGrootJaJa*NeeNeeNee
  PoederblusserVeelJaMatigJaJaJaNeeNee
  CO2-blusserGeenJaMatig**NeeJaNeeNeeNee
  VetblusserWeinigNeeGrootJaNeeNeeNeeJa
 • Veiligheid
  Veiligheid

  Veiligheid

  Veiligheid is een belangrijk onderdeel op de bedrijfsvloer of thuis. Wij bieden een ruim assortiment aan van Blusdekens, Hoofdbescherming, Rook- en Co2 melders en vluchtladders. De regelgeving in Nederland schrijft, dat u binnen 30 seconden eerste hulp moeten kunnen verlenen als er wat gebeurd bij u op locatie. U kunt hier denken aan om bijvoorbeeld een verbandkoffer op te hangen of Handdesinfectie te gebruiken op locatie.

 • Pictogrammen
  Pictogrammen

  Pictogrammen

  Pictogrammen ook wel Pikt-o-norm signalisatie genoemd, geeft u de kans om bij een ongeval gemakkelijk aan te geven waar de desbetreffende EHBO-Materialen, AED, nooduitgangen etc. zich bevinden. Wij bieden een ruim assortiment van pictogrammen aan op gebied van Redding en Evacuatie, Brandbestrijding, Verbodstekens, Waarschuwingsborden en Gebodstekens.

 • Sportverzorging
  Sportverzorging

  Sportverzorging

  Sportverzorging richt zich op de ondersteuning van sportende en bewegende mensen maar natuurlijk ook op niet-sporters. Wij bieden u een ruim assortiment aan van coolpacks, sporttape, Bandages, blaarbehandeling en massage producten. U kunt hier denken aan producten voor fysio's, sportverzorgers, masseurs, personal trainers maar ook voor scholen.

 • Veiligheidskleding
  Veiligheidskleding

  Veiligheidskleding

  Bent u op zoek naar opvallende veiligheidskleding? Wij bieden u ruim assortiment aan op het gebied van BHV-Vesten, armbanden en ook veiligheids vesten voor kinderen die op een kinderdagverblijf of school gebruikt kunnen worden.

 • Zelfzorg medicatie
  Zelfzorg medicatie
 • AED
  AED

  AED Kopen?

  Een AED (automatische externe defibrillator) is een levensreddend apparaat en bestaat in vele soorten en maten. Wij bieden u een ruim assortiment AED's aan van merken als, Medical Econet, Philips, Zoll, Heartsine, Life-Point en Defibtech.

 • EHBO Kamer inrichting
  EHBO Kamer inrichting

  EHBO Kamer inrichting

  Een EHBO Post kunt u op verschillende manieren inrichten. Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van EHBO Kasten, veldbedden, Brancards en Evacuatie stoelen.  U kunt daarnaast bijvoorbeeld uw EHBO Post nog uitbreiden met een verbandkoffer of AED.

 • EHBO Werk
  EHBO Werk

  EHBO Werk

  Snel en voordelig uw EHBO en BHV artikelen bestellen.
  Scherpe Online Prijs en Snel geleverd !

  Wij leveren aan o.a. bedrijven, particulieren, overheden en instellingen.

  EHBO-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde verbandmiddelen, pleisters en oogspoelingsproducten. Tevens bestelt u bij ons uw complete verbanddoos of overige artikelen voor uw EHBO kist.

  Bent u op zoek naar een gemakkelijke oplossing voor op kantoor? Bij ons bent u dan op het juiste adres, wij bieden gehele combi pakketten aan waarmee u alles afdekt op het gebied van EHBO/BHV op locatie.

 • EHBO School/Opvang
  EHBO School/Opvang

  EHBO School/Opvang

  Volgens de ARBO-Wet is het verplicht voor een Hogeschool,Basisschool, Kinderdagverblijf of een Universiteit om een verbandkoffer op locatie aanwezig te hebben. Wie bieden u een ruim assortiment verbandkoffers, verbanddozen en pleisters voor scholen.

 • EHBO Thuis
  EHBO Thuis

  EHBO Thuis

  Ongelukjes gebeuren helaas overal, dus ook thuis. Wij hebben een assortiment samengesteld voor u, zodat u thuis ook alles kan afdekken op het gebied van EHBO/BHV. Andere producten die thuis gebruikt kunnen worden zijn de Koolmonoxide melders en rookmelders.

 • BHV Training en Advies
  BHV Training en Advies
 • Verbandkoffer Leeg
  Verbandkoffer Leeg

  Verbandkoffer Leeg

  Het kan natuurlijk voorkomen, dat u een onderdelen bent kwijtgeraakt van u verbandkoffer of dat deze in de loop van jaren kapot is gegaan. Bij ons bent u op het juiste adres voor alle losse onderdelen en lege verbandkoffers.

 • Controle en Service
  Controle en Service
 • Literatuur
  Literatuur
 • Kraamzorg
  Kraamzorg
 • Complexe Wondzorg
  Complexe Wondzorg
 • Diagnostiek
  Diagnostiek

  Op zoek naar een goede Thermometer, Weegschaal, Saturatie- of Bloeddrukmeter? Wij leveren diagnostische instrumenten van bekende merken als Riester, Omron, Welch Allyn, Medisana, Microlife & Heine.

  De meeste artikelen leveren wij uit voorraad. Voor de meeste artikelen geldt dan ook vandaag vóór 17:00 uur besteld, is morgen in huis.

 • Corona virus Protectie
  Corona virus Protectie

  Op zoek naar alles op het gebied van hygiëne & Bescherming? Wij leveren alles van Handschoenen, Handdesinfectie, sneltesten & Medische Handschoenen. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, kleuren en maten. 

  Op zoek naar Medische-& 3M mondmaskers met alle certificering en medische Nitril/Latex & Vinyl Handschoenen volgens normeringen EN-420/455 bij ons bent u dan op het juiste adres.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease