Driekante Doek Viscose (Mitella)

Driekante Doek Viscose (Mitella)

DK.10.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,42
Inclusief BTW
€ 1,30 excl. BTW

De driekante doek ook wel mitella genoemd, geproduceerd van 100% viscose. Geschikt voor immobiliseren/ondersteuning van de schouder, arm en pols.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
25 € 0,14 € 3,54
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 € 0,14 € 1,28
 

Driekante doek viscose kopen? Wat is een mitella viscose?

Overweegt u een driekante doek van viscose te kopen? Ontdek wat een driekante doek van viscose precies is en hoe u deze kunt gebruiken. Dit veelzijdige hulpmiddel biedt comfortabele ondersteuning bij blessures aan de arm, schouder of elleboog.

Wat is een driekante doek viscose?

Een driekante doek van viscose is een speciaal ontworpen doek gemaakt van zachte en ademende viscosevezels. De doek heeft een driehoekige vorm en is ontworpen om comfortabel om de nek en schouder te worden gedragen, waarbij de punt van de driehoek naar beneden hangt.

De driekante doek viscose wordt vaak gebruikt als mitella, ook wel bekend als armsling, om ondersteuning te bieden aan de arm en schouder bij blessures, verstuikingen, breuken of na medische ingrepen. Het zorgt voor stabiliteit en helpt de arm in een comfortabele positie te houden tijdens het genezingsproces.

Hoe gebruik ik een driekante doek viscose?

Het gebruik van een driekante doek viscose, of mitella, is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen om de mitella correct aan te leggen:

  1. Plaats de langste zijde van de driehoekige doek over de tegenoverliggende schouder.
  2. Leg de arm voorzichtig in de mitella, zodat de elleboog zich in het midden van de doek bevindt.
  3. Trek de punt van de driehoekige doek omhoog over de geblesseerde arm en schouder en zet deze vast met een knoop of veiligheidsspeld.
  4. Zorg ervoor dat de arm stevig wordt ondersteund, maar niet te strak wordt ingesnoerd.

Een driekante doek viscose biedt optimale ondersteuning en comfort tijdens het herstelproces, waardoor de arm en schouder de nodige rust krijgen voor een spoedig herstel. Zet de mitella vast met een veiligheidsspeld.

Wilt u een betrouwbare en comfortabele mitella voor uw blessure? Kies voor een driekante doek viscose van hoogwaardige kwaliteit en bestel vandaag nog om snel te kunnen genezen met de juiste ondersteuning.

Wat zijn de voordelen van de Driekante Doek?

  • 100% Viscose
  • Grote afmeting: 96 x 96 x 136 cm
  • Vouwbaar
  • Geschikt voor meermalig gebruik

De HEKA Mitella heeft een lange zijde en 2 korte zijden ook wel de slips genoemd. In de standaard EHBO cursus komt het aanbrengen van de Driekante doek altijd voor. 

HEKA Artikelnummer: HD0600

Mitella kopen?

De driekante doek kan aangebracht worden als Mitella of in de vorm van de Brede/Smalle Das.

Materiaal
Viscose
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: