Dermaplast Active kinesiology tape huidskleur/beige 5 cm x 5 m
Dermaplast Active kinesiology tape huidskleur/beige 5 cm x 5 m
Dermaplast Active kinesiology tape...
Dermaplast Active kinesiology tape...

Dermaplast Active kinesiology tape huidskleur/beige 5 cm x 5 m

HT.522442
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,95
Inclusief BTW
€ 7,40 excl. BTW

 

Dermaplast Kinesiology Tape kopen: Ondersteuning en comfort bij sportblessures

Sporten is een geweldige manier om actief te blijven en lichamelijke gezondheid te bevorderen. Maar helaas kunnen sportblessures een onvermijdelijk onderdeel van onze sportieve avonturen zijn. Gelukkig is er een effectieve en veelzijdige oplossing om blessures te voorkomen en te behandelen: Kinesiology tape. In dit artikel zullen we ontdekken waarom u Dermaplast Kinesiology Tape zou moeten kopen en hoe het kan helpen bij het ondersteunen van gewrichten, ligamenten, spieren en nog veel meer.

Wat is Kinesiology tape?

Kinesiology tape, ook wel bekend als Kinesio tape, KT tape, fysio tape, of medical tape, is een elastische en zelfklevende tape die gebruikt wordt om verschillende aandoeningen en blessures te behandelen en te voorkomen. Het is ontwikkeld door Dr. Kenzo Kase in de jaren '70 en heeft sindsdien populariteit gewonnen in de wereld van sportgeneeskunde en fysiotherapie.

Voordelen van Kinesiology tape

Kinesiology tape biedt tal van voordelen die het een waardevol hulpmiddel maken voor sporters en mensen met blessures:

Ondersteuning van Gewrichten en Spieren

Een van de belangrijkste toepassingen van Kinesiology tape is het bieden van ondersteuning aan gewrichten en spieren. Het elastische materiaal van de tape imiteert de natuurlijke beweging van de huid en spieren, waardoor het comfortabel gedragen kan worden tijdens activiteiten. Dit helpt bij het verminderen van stress op de spieren en gewrichten.

Verlichting van Pijn en Discomfort

Kinesiology tape kan effectief helpen bij het verminderen van pijn en ongemak veroorzaakt door blessures. Het kan de druk op de zenuwuiteinden verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, wat kan leiden tot pijnverlichting en snellere genezing.

Verbetering van de Bloedcirculatie

Door het aanbrengen van Kinesiology tape wordt de bloedcirculatie in het gebied verbeterd. Dit kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het aanvoeren van voedingsstoffen naar het beschadigde weefsel, wat essentieel is voor herstel.

Bewegingsvrijheid

Een van de unieke kenmerken van Kinesiology tape is dat het de bewegingsvrijheid niet beperkt. Sporters kunnen hun natuurlijke bewegingen behouden terwijl ze nog steeds profiteren van de ondersteuning en pijnverlichting die de tape biedt.

Ademend en Waterbestendig

Kinesiology tape is gemaakt van ademend materiaal dat comfortabel op de huid zit. Het is ook waterbestendig, wat betekent dat het kan worden gedragen tijdens het zwemmen, douchen of sporten, zonder dat het loslaat of zijn effectiviteit verliest. Voor mensen met latexallergieën is het goed om te weten dat Kinesiology tape latexvrij is, waardoor het veilig en hypoallergeen is voor de meeste gebruikers.

Dermaplast Kinesiology Tape: Uw Beste Keuze

Nu u bekend bent met de voordelen van Kinesiology tape, laten we eens kijken waarom Dermaplast Kinesiology Tape uw beste keuze is:

Hoogwaardige Kwaliteit

Dermaplast staat bekend om zijn hoogwaardige medische producten, en hun Kinesiology tape is geen uitzondering. Gemaakt van duurzame en elastische materialen, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van deze tape. Bij Dermaplast Kinesiology Tape ontvangt u een uitvoerige gebruiksaanwijzing. Dit helpt u bij het correct aanbrengen van de tape, zodat u de maximale voordelen kunt behalen.

Brede toepassingsmogelijkheden

Dermaplast Kinesiology Tape kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het ondersteunen van gewrichten, het behandelen van spierblessures en het voorkomen van overbelasting tijdens het sporten. Het is een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan aandoeningen.

Beschikbaar in verschillende maten

Dermaplast Kinesiology Tape is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de handige afmeting van 5 meter bij 5 centimeter breed. Dit zorgt ervoor dat u de juiste hoeveelheid tape kunt gebruiken, afhankelijk van uw behoeften.

Effectieve ondersteuning

Of u nu een professionele atleet bent of gewoon een actief persoon die af en toe sport, Dermaplast Kinesiology Tape biedt effectieve ondersteuning voor uw lichaam. Het helpt bij het voorkomen van blessures en versnelt het herstelproces bij bestaande blessures.

Hoe moet ik Dermaplast Kinesiology tape gebruiken?

Het correct aanbrengen van Kinesiology tape is essentieel om de gewenste resultaten te bereiken. Hier is een eenvoudige gids voor het gebruik van Dermaplast Kinesiology Tape:

  1. Stap 1: Voorbereiding - Zorg ervoor dat uw huid schoon en droog is voordat u de tape aanbrengt. Vermijd het gebruik van lotions of oliën op het toepassingsgebied.
  2. Stap 2: Meten en Knippen - Meet de benodigde lengte van de tape af en knip deze af met een schaar. Afgeronde hoeken zijn optioneel om het loslaten van de tape te minimaliseren.
  3. Stap 3: Aanbrengen - Breng de tape voorzichtig aan op het gewenste gebied. Zorg ervoor dat u de tape niet te strak trekt om de bloedcirculatie niet te belemmeren. Laat de uiteinden van de tape altijd zonder spanning, om het loslaten te voorkomen.
  4. Stap 4: Activeren - Wrijf zachtjes over de tape om de kleefstof te activeren en ervoor te zorgen dat deze goed hecht aan de huid.
  5. Stap 5: Bewegingstest - Voer enkele bewegingstesten uit om ervoor te zorgen dat de tape comfortabel zit en de juiste ondersteuning biedt zonder beperkingen.

Dermaplast Kinesiology Tape is een uitstekende keuze voor zowel atleten als mensen met blessures die op zoek zijn naar effectieve ondersteuning en pijnverlichting. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, inclusieve gebruiksaanwijzing en brede toepassingsmogelijkheden is het een betrouwbare partner in preventieve en acute behandeling van sportblessures. Dus waar wacht u nog op? Kies voor Dermaplast Kinesiology Tape en geef uw lichaam de ondersteuning en het comfort die het verdient tijdens uw sportieve activiteiten. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze geweldige tape!

Productspecificaties Dermaplast Kinesiology tape huidskleur

  • Hartmann artikelnummer: 5224420
  • Afmeting: 5 m x 5 cm
  • Kleur: Beige/huidskleur
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Afmeting
5 m x 5 cm
Type
Kinesiotape
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: